x
Vse kategorije
Gamarde Bebe nežno kremno mleko za čiščenje brez izpiranja, 400 mL
Gamarde Bebe nežno kremno mleko za čiščenje brez izpiranja, 400 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Gamarde Bebe nežno kremno mleko za čiščenje brez izpiranja, 400 mL

Proizvajalec: Gamarde
Nežno očisti in zaščiti občutljivo kožo vašega dojenčka.
Cena: 20,20 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Lastnosti:

TOILETTE BIEN-ETRE, BIO in 100% naravnega izvora nežno očisti in zaščiti občutljivo kožo vašega dojenčka, obenem pa ohranja njeno vodnomaščobno plast.

Uporaba:

Na košček vate dajte malo mleka, dojenčku nežno očistite obraz, telo in ritko. Ostanek mleka odstranite s čisto vato in nežno obrišite med gubami. Splakniti ni potrebno!

Sestavine naravnega izvora

Voda Gamarde, deviška olja argana*, sončnice*, rožnega lesa* in jojobe*, izvleček azijskega vodnega popnjaka in ognjiča*, čebelji vosek, eterična olja rožnega lesa*, grenke pomaranče*, prave sivke * in palmarose*.

Prednosti blagovne znamke Gamarde:
*100 % rastlinskih sestavin je iz biološko pridelanih
14 % vseh sestavin je biološko pridelanih
100 % vseh sestavin je naravnega izvora.

Embalaža:

400 mL

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Polipi v maternici

Koga lahko bolezen prizadene?
Polipi cerviksa so lahko v velikosti leče do

velikosti češnje in so vidni v materničnem ustju ali pa - če se maternične sluznice držijo le še na mahnem delu - visijo iz ustja.

Polipi telesa maternice pogosto nastanejo v bližini jajcevodov, včasih tudi v bližini materničnega ustja nad materničnim vratom.

Najprej ležijo široko na maternični sluznici, nato pa - odvisno od velikosti polipov in oblike maternične votline - pogosto postanejo pecljati, okrogli ali trikotni. Posebej veliki polipi nastanejo po meni.

Vzroki za nastanek polipov so med drugim lahko tudi hormonska neravnovesja. Nekateri polipi reagirajo enako na estrogen in na gestagen (ali le na estrogen) kot maternična sluznica, ki se pod vplivom estrogena močno obnavlja. Zato pri bolnicah s polipi obstaja tudi devetkrat večja nevarnost, da bi se razvil rak na maternici. Vzrok za to ni sam polip: njegov nastanek je povezan s preveliko estrogensko aktivnostjo, zaradi katere mnogi šele začnejo rasti.

Pri več kot 40 odstotkih vseh žensk s polipi korpusa se v maternici pojavijo tudi miomi, pri petih odstotkih prizadetih pa se razvije rak na maternici.

V nekaterih primerih so polipi vzrok, da ženska ne more imeti otrok; s tem, da polipi sami preprečijo oploditev ali da posredno omogočijo splav ali prezgodnji porod.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.