Gamarde krema proti trdi koži in otiščancem, 40 g

Deluje proti trdi koži in otiščancem s pomočjo salicilata v eteričnem olju rastline wintergreen. Deluje proti trdi koži in otiščancem s pomočjo salicilata v eteričnem olju rastline wintergreen.
548651 4484

Ocene in mnenja

Opis

BIO certificirana krema in 100% naravnega izvora učinkovito deluje proti trdi koži in otiščancem s pomočjo salicilata v eteričnem olju rastline wintergreen ter jo zmehča s hran1jivim arganovim oljem
Dermatološko testirano!

Uporaba

Kremo nanesite na trdo kožo, otiščance in jo temeljito vtrite.
 
95% rastlinskih sestavin je biološko pridelanib
22% vseh sestavin je biološko pridelanih
100% vseh sestavin je naravnega izvora

Zajamčeno brez sintetičnih sestavin, brez konzervansov (brez parabena, brez fenoksietanola... ),brez barvil, brez PEG, brez GSO, ni testirano na živalih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje spanca

Slikanje glave je ena osnovnih diagnostičnih metod, s katerimi lahko potrdimo klinični sum na pretočne motnje možganov, najdemo pa tudi redkejše vzroke, kot je npr. hidro cefalus, tumor, kronični subduralni hematom.

V kolikor se motnje spomina nakazujejo dlje časa in se povezujejo s psihosocialno situacijo doma ali v službi, kaže usmeriti pregled in diagnostiko v smeri somatomorfne motnje pri mlajših ali depresijo in demenco pri starejših. Preveriti je potrebno reverzibiIne vzroke za motnje spomina (hipotireoza, hipovitaminoza BIZ' hiperkalcemija, borelioza) ter dejavnike tveganj za srčno-žilne bolezni (krvni pritisk, nivo sladkorja in maščobe v krvi). Bolnika napotimo k psihoterapevtu, psihiatru ali nevrologu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gamarde Gamarde
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja