Gamarde Pain Surgras trdo milo za suho kožo, 100 g

Kožo nahrani, jo obnavlja in nežno globinsko očisti. Kožo nahrani, jo obnavlja in nežno globinsko očisti.
10776 10776

Ocene in mnenja

Opis

Trdo milo Gamarde Pain Surgras s svojo nežno in oljno peno ter vsebnostjo Bio arganovega olja, kožo nahrani, jo obnavlja in nežno globinsko očisti. Ultra bogate aktivne sestavine zmanjšujejo izsušitev kože in uravnavajo ravnovesje vlage. Gamarde Pain Surgras je trdo milo, ki suhi ali občutljivi koži daje mehkobo in vitalnost.
 
Ultra-bogata formula, posebej formulirana za ugodje suhi koži. Milo je primerno za tuširanje in kopanje ter vsakodnevno uporabo na obrazu in telesu.

Primerno je za popolno nahranitev in pomiritev zelo suhe in atopične kože po vsakem tuširanju zaključite nego z Gamarde za telo. Koža bo tako še dodatno nahranjena in navlažena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Samomorilne misli

Kdaj morate zdravniku?
Če sami ali s svojci ne morete obvladati samomorilnih misli, slišite glasove, ki vam narekujejo, kaj naj naredite, nemudoma obiščite svojega zdravnika družinske medicine, dežurno službo ali pokličite 112.
Katere ukrepe zdravnika lahko pričakujete?
Zdravnik se bo z vami temeljito pogovoril, pri čemer je odločilnega pomena prepoznava posameznikove skrite ranljivosti na različnih področjih (zdravstvenem in osebnostnem), ki v interakciji z različnimi obremenitvami in stresi, ki lahko privedejo do nastanka motnje in tudi razvoja samomorilnega procesa. Zato zdravniku brez zadrege razkrijete samomorilne misli in morebitne vzroke zanje. Ponudil vam bo psihoterapevtske pogovore in če bo potrebno, bo z vami sklenil terapevtski dogovor - t. i. antisuicidalni pakt. Včasih pa bo zaradi vaše lastne varnosti potrebna tudi napotitev v psihiatrično bolnišnico.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gamarde Gamarde
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja