Gehwol distančnik G za razbremenitev - Srednji

Mehki inserti za reševanje težav med prsti na nogah. Mehki inserti za reševanje težav med prsti na nogah.
565776 6627

Ocene in mnenja

Opis

Mehki inserti za reševanje težav med prsti na nogah s posebej izrazitimi stranskimi robovi. Takojšnje olajšanje. Pomaga preprečevati drgnjenje kože, trenje in nadaljnje draženje. Popravlja pozicijo prstov na nogi in drži prste v ustrezni odmaknjenosti drug od drugega.
Lajšajo tudi tegobe pri kurjih očesih med prsti.

Vsebina

3 kom v zloženki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibala (lokomotorni aparat)

Močne kosti vse življenje
Spremembe skozi življenje. Skozi ztvtjenje različno obremenjujemo kosti, istočasno pa se tudi proces gradnje in razgradnje spreminja. Pri še ne rojenem otroku je večina kosti zgrajena iz hrustanca, ki ga bo s časom nadomestila kostna snov. Ta proces poteka zelo neopazno, tako da so otroške kosti bistveno bolj elastične in se kot take težje zlomijo kot pri odraslih. Ta proces zakostenevanja je končan pri triindvajsetem letu starosti. Za tem postanejo kosti močne in vzdržljivejše, njihova sestava pa vsebuje le še eno tretjino hrustanca, medtem ko pri starejših ljudeh kost še dodatno izgubi na elastičnosti.

Sorazmerno se zmanjšuje delež hrustanca in poveča delež kalcija. S tem popušča prožnost in kosti postanejo trdnejše. S staranjem se kostna masa zmanjšuje. Pri nekaterih ljudeh pa prihaja do drastičnih sprememb. V tem primeru je treba govoriti o osteoporozi. Pomembno pa je, da se s primernim življenjskim slogom (zdrava prehrana, gibanje) vpliva na povečanje kostne mase v obdobju staranja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gehwol Gehwol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja