Gehwol obročki za prste na nogi

Obroček za prste na nogi.
561169 1169

Ocene in mnenja

Opis

Ščitijo pred neprijetnimi pritiski.
So iz mehke klobučevine, s koži prijaznim lepljivim materialom.

Medicinski izdelek.

Vsebina

9 kom v zloženki

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dihanje

Otroci v modrem dimu.
Še veliko bolj kot odrasli pa trpijo otroci, ki so pogosto izpostavljeni cigaretnemu dimu. Opaža se, da je nenadna smrt dojenčkov v zibki od tri- do štirikrat pogostejša pri starših, ki kadijo, kot pri starših nekadilcih.

Otroci, ki so cigaretnemu dimu odraslih dnevno izpostavljeni več ur, imajo več kot trikrat večjo možnost kot odrasli, da zbolijo za pljučnim rakom, v primerjavi z otroki, ki imajo možnost živeti v okolju brez cigaretnega dima. Tudi skrajšanje časa, ki ga otrok preživi odmaknjen od dima, ne pomaga veliko: dnevno pasivno kajenje, tudi če je kratko, poveča tveganje za pljučnega raka za dvakrat, če pa se otroci izpostavljajo dimu samo nekaj dni v tednu, obstaja še vedno 1 ,S-kratno tveganje.

Tudi če se starši ozirajo na otroka in se odmaknejo v sosednji prostor (z zaprtimi vrati). ne pomaga veliko. To so dokazali znanstveniki iz San Diego State University, ki so poučevali nakopičene snovi na tepihih, pohištvu, zavesah, oblekah in prahu. Povsod so našli majhne ostanke cigaret in saje dima, ki so nastale z izgorevanjem cigaret in s katerimi so otroci neovirano prišli v stik, ko so vdihovali prah, ki se je dvigoval.

Edini način, kako ohraniti zdrava pljuča in sočloveka, zlasti otroka, je v prenehanju kajenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gehwol Gehwol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja