Gelee royale sport fiole, 10x9 mL

Gelee royale sport fiole vsebujejo intenzivno kombinacijo sestavin in sicer 1000 mg matičnega mlečka, L-karnitin in vitamin B12 v raztopini. Gelee royale sport fiole vsebujejo intenzivno kombinacijo sestavin in sicer 1000 mg matičnega mlečka, L-karnitin in vitamin B12 v raztopini.
917389 22462

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Damjan **** 7. 06. 2018 18:47
Sestava veliko obeta, preizkusim pa v naslednjem mesecu, saj tele zadeve niso poceni, čeprav so kval... Preberi več
Damjan **** 7. 06. 2018 18:47
Sestava veliko obeta, preizkusim pa v naslednjem mesecu, saj tele zadeve niso poceni, čeprav so kval... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Gelee royale sport fiole vsebujejo intenzivno kombinacijo sestavin in sicer 1000 mg matičnega mlečka, L-karnitin in vitamin B12 v raztopini.

Komplesna in visoko učinkovita kombinacija sestavin nudi vašemu organizmu sprostitev energijskih zalog, posledično izboljšano splošno dobro počutje, oplemeniti pa vaš organizem s številnimi sestavinami, ki jih najdemo predvsem v medu.

Potrebno je omeniti še enostavnost uporabe prehranskega dodatka, ki nadalje omogoča, da fiole Gelee royale sport vzamete kamorkoli je potrebno, tudi na potovanje. Kompleksna sestava matičnega mlečka, L-karnitina in vitamina B12 nudi vse potrebno, da je vaš organizem regeneriran in napolnjen z molekulami vitalnosti.

Sestavine in njihov učinek

B12 vitamin - ima pomembno vlogo pri sproščanju energijskih zalog in energije pri presnovnem procesu. Zmanjšana je utrujenost in morebitne izčrpanosti organizma ni več. B12 vitamin ima zelo poembno presnovno funkcijo, ob enem nudi vzpodbudi k delovanju živčnega sistema. NJegovo pomanjkanje vodi do številnih težav, zato je redno nadomeščanje tako pomembnega vitamina izrednega pomena.

L carnitin - je pomembna sestavina, ki se pogosto nahaja v mišičnem tkivu. Ima pomembno vlogo v sami celice, predvsem v mitohondrijih, ti pa so zaslužni za produkcijo in shranjevanje energije.

Matični mleček - je najdragocenejši dar čebeljega panja, matični mleček je predvsem produkt čebel dojilj, ki so stare do maksimalno 12 dni. Matični mleček je predvsem snov, s katero glavno čebeljo matico hranijo vse njeno življenje. Matica preživi kar nekaj let in gotovo je prav sestava matičnega mlečka tista, ki ji daje vitalnost in spložno življensko moč.

Kaj vsebuje ena fiola/steklenička?

  • 1000 mg L-karnitina, pomembna molekula, ki sodeluje pri številnih pretvorbah v organizmu
  • 2,5 μg (100 % PDV*) vitamina B12
  • 1000 mg matičnega mlečka, od tega 14 mg 10 HDA
    *PDV = priporočen dnevni vnos

Odmerjanje Gelee royale sport fiol

Kot že ime izdelka namiguje je le-ta primeren predvsem za športno aktivne, zato po 1 fiolo dnevno zaužijte cca 30 minut pred intenzivnejšo telesno vadbo.

Z odmerjanjem ne pretiravajte, saj lahko vsebina fiole povzroči tudi odvajalni učinek. Izdelek je primeren predvsem fizično bolj aktivnim osebam ter tudi športnikom in vsem, ki se profesionalno ali kako drugače ukvarjajo s športno aktivnostjo.

Začutite lahko rahlo neprijeten ali celo pekoč občutek ob zaužitju, kar je nekaj povsem normalnega.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov