Gelee Royale Vital matični mleček in koencim Q10, 10 x 9 mL

<p>Gelee Royal Vital je edinstvena kombinacija matičnega mlečka in vodotopnega koencima Q10 z visoko učinkovitostjo.</p>

Gelee Royal Vital je edinstvena kombinacija matičnega mlečka in vodotopnega koencima Q10 z visoko učinkovitostjo.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
907278 19250

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Gelee Royal Vital je formuliran kot kombinacija matičnega mlečka in vodotopnega koencima Q10.

Kakšni so učinki tega dragocenega čebeljega proizvoda boste ugotovili sami po določenem času jemanja in uživanja. Jemljite predvsem med prehladnimi meseci leta - vsi, ki potrebujejo krepčilno dopolnilo pa kar tekom celotnega leta.

Matični mleček

Glavna in edinstvena sestavina matičnega mlečka je nenasičena maščobna kislina 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina), nikjer drugje v naravnem okolju je ni moč najti.

Sestavine:
agavin sirup (57%, voda, koencim Q10 (4%), svež matični mleček (2,5%, eterično olje limmone.

Uporaba:
vzemite 1 stekleničko pred zajtrkom. Zadostuje za cel dan.

Matični mleček, ki se izloča iz žlez slinavk čebel delavk, služi kot hrana za vse mlade ličinke, je pravzaprav edini vir hrane za ličinke, ki se bodo razvile v čebelje matice. Vsebuje mešanico vitaminov, mineralov, beljakovin in maščobnih kislin, skupaj s kislino glikozidov in sterola.

Polovica vsebnosti matičnega mlečka sestavljajo beljakovine. Študije na glodalcih kažejo, da ima matični mleček številne ugodne lastnosti na vsa nadstropja človeškega organizma.

Prednosti matičnega mlečka

Študija na miših je pokazala, da matični mleček samo v 16 tednih uporabe, podaljša življenjsko dobo. Ali ima matični mleček isti vpliv na podaljševanje življenja pri človeku, še ni znanstveno potrjeno. Dejstvo pa je, da matični mleček s svojimi sestavinami blagodejno vpliva na splošno počutje organizma, vpliva pa tudi na izboljšano počutje organizma.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ko s starši in učitelji razpravljam o motivaciji za učenje, šolarjem predlagam učne (izkustvene) delavnice, ob katerih bodo najprej spoznavali sebe, ne pa učno snov. Ker sem gestaltist, želim šo/arja usmeriti v učenje ozaveščenosti sebe, da bo znal lastne motive, potrebe in želje prepoznavati in jih zavestno ter brez prisile usmerjati, kot bo določil sam. Če je izbral neustrezno odločitev, naj čimprej občuti neugodne posledice, da bo lahko pravočasno spremenil smer odločitve in škoda ne bo prevelika. Uči naj se torej s pridobivanjem izkušenj, ugodnih in neugodnih.

Naivno in nepremišljeno sprejemanje raznih socialnih vzorcev, ki jih ponujamo (vsiljujerno) starši, šola in okolje, predstavlja introjekcijo, značilno morda za šolarje do pubertete. Kasneje se zdrav šolar krčevito upira taki »vzgoji«, saj vsiljene vzorce doživlja kot tujke, ki se jih bo znebil takoj, ko bo prisile konec.

Motiviran je za dejaven in ustvarjalen odnos s socialnim okoljem, da bo pridobival izkušnje in se uril v socialnih veščinah. Tak odnos pomeni vključevanje šolarja v družbeno dogajanje, da ga lahko ozavesti, premisli in se šele potem odloči za odziv. Igra v skupini je namreč najbolj ustvarjalno socialno učenje, ker jo spodbuja domišljija, ki omogoča oblikovanje novih spoznanj na podlagi že sprejetih vzorcev. Gre za neposredno vključevanje v dogajanje, ko je možno izkustveno učenje. V igri je radovednost izrazitejša, saj gre za usmerjenost pozornosti v dogajanje samo po sebi, za odprtost v zunanji svet.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja