Gemma blažilno mazilo za ritko, 150 mL

<p>Pomirja in obnavlja nežno dojenčkovo kožo.</p>

Pomirja in obnavlja nežno dojenčkovo kožo.

481661 13728

Ocene in mnenja

Opis

Ta edinstvena, povsem naravna formula deluje regenerativno in rešuje pordelost na dojenčkovih občutljivih delih telesa. Blažilno mazilo iz organskih PŠENIČNIH KALČKOV, MANDLJEVEGA, SONČNIČNEGA in OLJČNEGA OLJA pomirja in obnavlja nežno dojenčkovo kožo, ORGANSKI OGNJIČ in EKSTRAKT KAMILICE jo vlaži, OVSENA KAŠA pa globoko nahrani kožo na popolnoma varen in naraven način. Kombinacija sestavin tako vsestransko neguje in varuje kožo pleničnega dela otroškega telesa. 

KDAJ UPORABITI

vsakodnevno, kot zaščito proti zunanjim vplivom in po menjavi plenic. Blagodejno vpliva na že pordelo dojenčkovo ritko. Proizvedeno s parfumom brez alergena.

O kozmetiki

Je popolna linija naravnih izdelkov za vsakodnevno nego otrok. Narejena je iz bioloških sestavin, ki skrbijo za dojenčke od rojstva do njegovega 12. leta. Te inovativne, učinkovite in ekološke izdelke je potrdila Univerza v Kalabriji, klinično jih je preizkusila FARCODERMA v sodelovanju z Univerzo v Pavii. Proizvedeno s parfumom brez alergena. BREZ PARABENOV - PROIZVODI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH & NE VSEBUJEJO NAFTNIH DERIVATOV IN BARVIL VSA EMBALAŽA SE LAHKO RECIKLIRA.
Ti izdelki so prijazni za dojenčke, hkrati pa skrbijo za okolje, saj so ustvarjeni z ljubeznijo do otrok in spoštovanjem do planeta, kjer bodo naši otroci odraščali.
Embalaža je popolnoma biološko razgradljiva. Papirnata embalaža je narejena iz ekološko recikliranega papirja in jih je mogoče ponovno reciklirati. Da bi čim manj škodovali okolju, uporabljamo le material, ki ima malo CO2 strupenih emisij. Z recikliranjem vseh delov se izognemo novim strupenim emisijam in odpadkom. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Suki - ko ti ni vseeno za lepoto!

Ameriška kozmetika Suki predstavlja most med 100 % naravno kozmetiko in moderno znanostjo, kar zagotavlja čiste in učinkovite izdelke za nego kože. Izdelki Suki so kozmecevtik, ki kožo ne le negujejo,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Slabost in bruhanje med nosečnostjo

Zdravljenje
Kortikosteroidi

Kortikosteroidov ne predpisujemo rutinsko, ampak le v primeru, ko z nobeno drugo zgoraj omenjeno terapijo ne dosežemo izboljšanja. Predvsem se moramo izogibati predpisovanju teh zdravil v prvem tromesečju. Zadnja meta-analiza je namreč pokazala nekoliko povišano tveganje za nastanek večjih prirojenih malformacij in kar 3,4-krat povečano tveganje za nastanek razcepa v ustni votlini pri tistih plodovih, ki so bili kortikosteroidom izpostavljeni v prvem trimesečju. Raziskave so pokazale, da je metilprednisolon učinkovito zdravilo pri zdravljenju refraktorne hyperemesis gravidarum, saj naj bi se število bolnišničnih obravnav nosečnic s hyperemesis gravidarum, ki so jim predpisali omenjeno zdravilo, pomembno zmanjšalo. Učinkovit naj bi bil dnevni skupni odmerek 48 mg (3 x 16 mg oralno), ki naj bi ga nato postopno zniževali v naslednjih dveh tednih. Če učinka ne dosežemo v prvih treh dneh, je potrebno zdravljenje s kortikosteroidi prekiniti, ker učinka tudi po tem času več ne pričakujemo. Zdravljenje z najnižje možnim še učinkovitim odmerkom naj ne traja več kot 6 tednov, ker sicer lahko nastopijo stranski učinki tega zdravljenja pri nosečnici.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gemma Gemma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja