Gemma nežni šampon za lase, 150 mL

Šampon je zelo učinkovit pri umivanju občutljivih dojenčkovih las, saj ne poškodujejo zaščitne plasti lasišča. Šampon je zelo učinkovit pri umivanju občutljivih dojenčkovih las, saj ne poškodujejo zaščitne plasti lasišča.
595209 13732

Ocene in mnenja

Opis

Šampon je zelo učinkovit pri umivanju občutljivih dojenčkovih las, saj ne poškodujejo zaščitne plasti lasišča. Je edinstvena formula ŠAMPONA v KREMI, ki se med umivanjem ne peni. Vlaži, neguje in naredi lase mehke, sijoče, hkrati pa ne draži dojenčkove kože ali oči. Dragocena olja v kombinaciji z ORGANSKIM GONJIČEM in EKSTRAKTOM KAMILICE vlažijo, medtem ko OVSENA KAŠA neguje in zagotavlja zaščito občutljivih las.  

KAKO UPORABLJATI

nanesite na mokre lase in nežno masirajte. Sperite pod tekočo vodo.

O kozmetiki

Je popolna linija naravnih izdelkov za vsakodnevno nego otrok. Narejena je iz bioloških sestavin, ki skrbijo za dojenčke od rojstva do njegovega 12. leta. Te inovativne, učinkovite in ekološke izdelke je potrdila Univerza v Kalabriji, klinično jih je preizkusila FARCODERMA v sodelovanju z Univerzo v Pavii. Proizvedeno s parfumom brez alergena. BREZ PARABENOV - PROIZVODI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH & NE VSEBUJEJO NAFTNIH DERIVATOV IN BARVIL VSA EMBALAŽA SE LAHKO RECIKLIRA.
Ti izdelki so prijazni za dojenčke, hkrati pa skrbijo za okolje, saj so ustvarjeni z ljubeznijo do otrok in spoštovanjem do planeta, kjer bodo naši otroci odraščali.
Embalaža je popolnoma biološko razgradljiva. Papirnata embalaža je narejena iz ekološko recikliranega papirja in jih je mogoče ponovno reciklirati. Da bi čim manj škodovali okolju, uporabljamo le material, ki ima malo CO2 strupenih emisij. Z recikliranjem vseh delov se izognemo novim strupenim emisijam in odpadkom. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Boleča dojka med dojenjem

Bolečina v dojki se v času dojenja najpogosteje pojavi zaradi zastoja mleka v mlečnih vodih, zaradi poškodovanih bradavic ali vnetja, Pojavlja se pri 2-33 % žensk v času dojenja. Dojka je žleza, v kateri po porodu v mikroskopsko drobnih žleznih mešičkih nastaja mleko. Mešički se urejajo v režnjiče (lobule), iz njih pa izhajajo izvodila (duktusi), ki vodijo proti prsni bradavici.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gemma Gemma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja