Gemma olje za nežno in občutljivo kožo za dojenčke in otroke, 150 mL

Popolnoma naravna in lahka formula, ki je idealna za nego in varnost nežne in občutljive otroške kože. Popolnoma naravna in lahka formula, ki je idealna za nego in varnost nežne in občutljive otroške kože.
460851 13731

Ocene in mnenja

Opis

Popolnoma naravna in lahka formula, ki je idealna za nego in varnost nežne in občutljive otroške kože. Organsko MANDLJEVO, SONČNIČNO,PŠENIČNO in KORUZNO rastlinsko olje v kombinaciji z OGNJIČEM in EKSTRAKTOM KAMILICE skrbijo za hitri in globoki blagodejni proces, ki obnavlja PH ravnovesje. To je naravna zaščita za občutljivo kožo. Praktična embalaža poenostavi nanos vsebine na kožo. 

KDAJ UPORABITI

po kopeli, za osvežitev dojenčkove kože. Priporočljivo je za suho kožo, saj z lahkoto odpravi izpuščaje. Prav tako postopno odpravi tudi temence. Olje je primerno za blagodejno masažo, uporabite pa ga tudi po daljšem zadrževanju na prostem. Proizvedeno s parfumom brez alergena.   

O kozmetiki

Je popolna linija naravnih izdelkov za vsakodnevno nego otrok. Narejena je iz bioloških sestavin, ki skrbijo za dojenčke od rojstva do njegovega 12. leta. Te inovativne, učinkovite in ekološke izdelke je potrdila Univerza v Kalabriji, klinično jih je preizkusila FARCODERMA v sodelovanju z Univerzo v Pavii. Proizvedeno s parfumom brez alergena. BREZ PARABENOV - PROIZVODI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH & NE VSEBUJEJO NAFTNIH DERIVATOV IN BARVIL VSA EMBALAŽA SE LAHKO RECIKLIRA.
Ti izdelki so prijazni za dojenčke, hkrati pa skrbijo za okolje, saj so ustvarjeni z ljubeznijo do otrok in spoštovanjem do planeta, kjer bodo naši otroci odraščali.
Embalaža je popolnoma biološko razgradljiva. Papirnata embalaža je narejena iz ekološko recikliranega papirja in jih je mogoče ponovno reciklirati. Da bi čim manj škodovali okolju, uporabljamo le material, ki ima malo CO2 strupenih emisij. Z recikliranjem vseh delov se izognemo novim strupenim emisijam in odpadkom. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Slabost in bruhanje med nosečnostjo

Na simptome slabosti in bruhanja med nosečnostjo najprej poskušamo vplivati z nefarmakološkimi ukrepi. Pri zelo izraženi simptomatiki, ko je lahko že ogroženo zdravje nosečnice in ploda. je potrebno agresivnejše ukrepanje. Predpisati je potrebno ustrezna zdravila (antiemetike, vitamin 86, antihistaminike, antiholinergike, kortikosteroide ali metoklopramid), nosečnico pa pogosto sprejeti na zdravljenje v bolnišnico.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gemma Gemma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja