Gemma tekoče milo za dojenčke in otroke, 150 mL

Preprosta in blaga zmes, ki odstrani nečistočo in ne draži dojenčkove občutljive kože. Preprosta in blaga zmes, ki odstrani nečistočo in ne draži dojenčkove občutljive kože.
486035 13729

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Mateja **** 5. 06. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Milo je narejeno na osnovi KOKOSOVEGA OLJA in derivatov sladkorja. OGNJIČEV IZVLEČEK in KAMILICA pomirjata in vlažita kožo, OVES pa jo nahrani. Končni rezultat je preprosta in blaga zmes, ki odstrani nečistočo in ne draži dojenčkove občutljive kože.

O kozmetiki

Je popolna linija naravnih izdelkov za vsakodnevno nego otrok. Narejena je iz bioloških sestavin, ki skrbijo za dojenčke od rojstva do njegovega 12. leta. Te inovativne, učinkovite in ekološke izdelke je potrdila Univerza v Kalabriji, klinično jih je preizkusila FARCODERMA v sodelovanju z Univerzo v Pavii. Proizvedeno s parfumom brez alergena. BREZ PARABENOV - PROIZVODI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH & NE VSEBUJEJO NAFTNIH DERIVATOV IN BARVIL VSA EMBALAŽA SE LAHKO RECIKLIRA.
Ti izdelki so prijazni za dojenčke, hkrati pa skrbijo za okolje, saj so ustvarjeni z ljubeznijo do otrok in spoštovanjem do planeta, kjer bodo naši otroci odraščali. 
Embalaža je popolnoma biološko razgradljiva. Papirnata embalaža je narejena iz ekološko recikliranega papirja in jih je mogoče ponovno reciklirati. Da bi čim manj škodovali okolju, uporabljamo le material, ki ima malo CO2 strupenih emisij. Z recikliranjem vseh delov se izognemo novim strupenim emisijam in odpadkom. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Slabost in bruhanje med nosečnostjo

Posebna opozorila
Hyperemesis gravidarum je eden izmed vodilnih vzrokov za hospitalizacijo nosečnic, saj pogosto privede do dehidracije, podhranjenosti in izgube več kot 5 % telesne mase, ketoze ter elektrolitskih motenj. Redka komplikacija tega stanja je lahko tudi Wernickova encefalopatija, ki nastane zaradi zmanjšanega vnosa ali resorbcije tiamina (vitamina Bl) in se kaže z oftalmoplegijo, ataksijo, zmedenostjo in motnjami kratkotrajnega spomina. Na to stanje moramo pomisliti in zato preventivno nadomeščati tiamin, in sicer vodmerku 100mg dnevno. Med drugimi redkimi zapleti na strani nosečnice naj omenimo še akutno ledvično odpoved, rupturo požiralnika, pnevmotoraks, na strani ploda pa zastoj rasti pri plodu in večjo umrljivost.

Nosečnica, pri kateri kljub zdravljenju ne dosežemo izboljšanje stanja, bo potrebovala intravensko nadomeščanje izgubljene tekočine in ob tem predpis katerega od zgoraj omenjenih zdravil, v skrajnem primeru pa tudi enteralno prehrano preko nazogastrične sonde ali pa popolno parenteralno prehrano preko centralnega venskega katetra.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gemma Gemma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja