Gemma vlažilna krema za dojenčka in otroke, 150 mL

Izjemna formula obogatena z olji, ki vlažijo in delujejo blagodejno. Izjemna formula obogatena z olji, ki vlažijo in delujejo blagodejno.
911593 13730

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Mateja **** 29. 10. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Pravilna vlažnost kože je nujna, če jo želimo obdržati v popolni harmoniji. Izjemna formula obogatena z olji, ki vlažijo in delujejo blagodejno. MANDLJEVO, SONČNIČNO IN OLJE IZ SEMEN GROZDJA v kombinaciji s ČEBELJIM VOSKOM skrbi za dojenčkovo in otroško nego obraza in telesa. Vsebuje tudi ORGANSKI OGNJIČ in EKSTRAKT KAMILICE z nalogo, da kožo globoko navlaži in OVSENA KAŠA, ki zagotavlja popolno ravnovesje dojenčkove kože. Da zagotovimo popolno varnost je proizvedena s parfumom brez alergena.

KDAJ UPORABITI

vsak dan po kopeli ali kadarkoli je potrebno navlažiti in negovati dojenčkovo občutljivo kožo.

O kozmetiki

Je popolna linija naravnih izdelkov za vsakodnevno nego otrok. Narejena je iz bioloških sestavin, ki skrbijo za dojenčke od rojstva do njegovega 12. leta. Te inovativne, učinkovite in ekološke izdelke je potrdila Univerza v Kalabriji, klinično jih je preizkusila FARCODERMA v sodelovanju z Univerzo v Pavii. Proizvedeno s parfumom brez alergena. BREZ PARABENOV - PROIZVODI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH & NE VSEBUJEJO NAFTNIH DERIVATOV IN BARVIL VSA EMBALAŽA SE LAHKO RECIKLIRA.
Ti izdelki so prijazni za dojenčke, hkrati pa skrbijo za okolje, saj so ustvarjeni z ljubeznijo do otrok in spoštovanjem do planeta, kjer bodo naši otroci odraščali.
Embalaža je popolnoma biološko razgradljiva. Papirnata embalaža je narejena iz ekološko recikliranega papirja in jih je mogoče ponovno reciklirati. Da bi čim manj škodovali okolju, uporabljamo le material, ki ima malo CO2 strupenih emisij. Z recikliranjem vseh delov se izognemo novim strupenim emisijam in odpadkom. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sestavine kreme Gemma in A-creme

Vprašanje:Pozdravljeni! Prosila bi, če mi lahko napišete sestavine za spodnji dve kremi. Namreč iščem nekaj najbolj naravnega (brez parfuma, parabenov, alkohola...)za nego dojenčkove kože na obrazu. Oz....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Slabost in bruhanje med nosečnostjo

Slabost in bruhanje (sinonim je tudi t. i. jutranja slabost) sta neprijetna simptoma zgodnje nosečnosti, ki ju navaja kar 80 % nosečnic. Navadno se pojavita med 5. in 7. tednom nosečnosti, se stopnjujeta do 9. oziroma 11. tedna, po 14. tednu nosečnosti pa običajno izzvenita. Ponavadi so simptomi izraženi v blažji obliki in jih lahko obvladamo s konzervativnimi ukrepi. Le majhen delež nosečnic (približno 1-3 %) ima simptome slabosti in bruhanja izražene v težji meri; to stanje imenujemo hyperemesis gravidarum.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gemma Gemma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja