Genestin intimna krema, 30 mL

Za vlaženje sluznice intimnih predelov in blažilno delovanje. Za vlaženje sluznice intimnih predelov in blažilno delovanje.
592463 2637

Ocene in mnenja

Opis

Genestin intimna krema je primerna za nego ter vlaženje sluznice intimnih predelov obenem pa blažilno deluje na naraven način. 
 
Pogosta težava žensk v menopavzi je tudi občutljiva, srbeča in žgoča nožnica, ki je posledica suhe in atrofirane sluznice. To neprijetno stanje uspešno odpravljamo z nanosom kreme, ki bo sluznico intimnih predelov navlažila in zaščitila.

Vsebuje

Rastlinske izvlečke soje, črne detelje in grozdnate svetlike z izoflavoni - ti delujejo na nožnično sluznico na način, da zmanjšajo njeno atrofijo in povečajo elastičnost nožničnih tkiv. 

Uporaba

intimno kremo uporabljajte v obdobju menopavze in takrat, ko je potrebna večja nega za suho in občutljivo sluznico intimnih predelov.
 
Genestin za lajšanje težav v menopavzi na naraven način.
V menopavzi zaradi spremenjenega hormonskega ravnovesja ženske pogosto občutijo izsušeno in občutljivo sluznico intimnih predelov. Zato je v tem obdobju pravilna intimna higiena zelo pomembna.

Genestin intimna krema za takojšnjo pomiritev neprijetne srbečice in žgočih občutkov v nožnici. Priporočamo za vlaženje sluznice intimnih predelov, deluje blažilno na naraven način. Zmanjšuje ženske težave - vzroki pa so različni: vsakodnevna ali večkrat dnevna umivanja z neprimernim milom, ponavljajoča se vnetja, hormonska nihanja.

Trojno delovanje:
•    regenerativno, saj zmanjšuje neprijetne dermalne procese in regenerira razpokano sluznico,
•    blažilno, ker pomirja in zmanjšuje srbečico in  
•    vlažilno, saj vlaži in neguje sluznico intimnih predelov.

Rastlinski izvlečki soje, grozdnate svetilke in črne detelje z izoflavoni delujejo na nožnično sluznico regenerativno. Izvlečki  aloe vere, vrtnega ognjiča, navadne krvenke in laškega smilja deluje regenerativno, pomirjajoče, osvežujoče in pospešujejo umirjanje sluznice. Dodana je hialuronska kislina, ki vzdržuje vlažnost sluznice ter pomaga pri regeneraciji poškodb. Vsebuje še vitamin E, ki deluje kot antioksidant.

Navodila za uporabo Genestin intimne kreme

S pomočjo priloženega nastavka nanesite zadostno količino kreme na prizadeto mesto. Priporoča se uporaba zaščitnega vložka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbeča in pekoča nožnica

Ali in kako lahko nastanek srbeče in peko če nožnice preprečite?
Pojav nožničnih simptomov je mogoče do neke mere preprečiti z ustrezno, a ne pretirano intimno higieno. Uporabo mil in različnih vaginalnih sprejev odsvetujemo. Nositi je potrebno zračno, bombažno perilo in namesto tamponov uporabljati ščitnike perila. Zaščito pred okužbo s spolno prenosljivimi bolezni predstavlja uporaba kondomov med spolnim odnosom.

Ob pojavu nožničnih simptomov pa je potrebna spolna vzdržnost do postavitve diagnoze.

 

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma life Pharma life
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja