Gengigel Prvi zobki gel pri izraščanju zob, 20 mL

Gengigel Prvi zobki gel pri izraščanju zob je nov medicinski pripomoček, ki je pomemben pri lajšanju vseh tegob ustne sluznice in predvsem dlesni vašega otroka. Gengigel Prvi zobki gel pri izraščanju zob je nov medicinski pripomoček, ki je pomemben pri lajšanju vseh tegob ustne sluznice in predvsem dlesni vašega otroka.
543080 6824

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Gengigel Prvi zobki gel pri izraščanju zob je nov medicinski pripomoček, ki je pomemben pri lajšanju vseh tegob ustne sluznice in predvsem dlesni vašega otroka. Izdelek ima prijetno aromo, zato ga bodo otroci uporalbjajo še toliko bolj z navdušenjem.

Gengigel Prvi zobki klinično dokazano olajša bolečino in otekanje ter hitro pospešuje celjenje dlesni ob izraščanju zob pri dojenčkih in otrocih. Izdelek za otroke je primeren za redno lajšanje neprijetnih občutkov v samih usth, ob procesu izraščanja le-teh.

Prednosti Gengigel Prvi zobki gela

  • gel je povsem varen za uporabo
  • gel se lahko pogoltne in posledično ni škodljiv
  • izdelek je narejen s posebnim patentiranim biotehnološkim procesom
  • izdelek nima kontraindikacij ali neželjenih učinkov
  • izdelek lahko uporalbjajo tudi nosečnice, dojilje, celo sladkorni bolniki
  • gengigel vsebuje ksilitol, ki ne povišuje vrednosti glukoze v krvi
  • je neviden polimerni gel z dolgotrajnim delovanjem
  • se uporablja v primeru vnetja dlesni

Formulacija Gengigel gela je zelo podobna tisti formulaciji hialuronske kisline, ki se nahaja v samih dlesnih, zato je nanašanje tega izdelka zelo priporočljivo. Izdelek s pridom uporabite v času, ko so dlesni vnete, pri izraščanju prvega zobka ter sočasnih bolečinah, pri otekanju sluznice in dlesni, pri poškodbah ustnega tkiva.

Posledica uporabe gela Gengigel Prvi zobki je zmanjšana poraba lokalnih anestetikov, ki vsebujejo zdravilno učinkovino in posledično s tem ne obremenjujemo otrškega telesa.

Redno nanašanje gela lahko prepreči neprespane noči otroka ali pa jih vsaj olajša. TPreventiva bo tudi vas odrepila številnih nevšečnosti.

Kako uporabiti Gengigel Prvi zobki gel

Pred uporabo izdelka si dobro umijte roke ter tako odstranite vse nečistote. Pri nanosu gela naj pomagajo starši in sicer tako, da manjšo količino gela nanesete na površino dlesni in ga dobro vasirate v otroške dlesni. Maaža naj poteka toliko časa dokler prizadeto področje ni popolnoma prekrito z gelom.

Kdaj nanesti Gengigel Prvi zobki gel?

Gel nanašajte po obroku ter pred počitkom vašega otroka. Nanos ob ustrezem času omogoča, da se gel dolgotrajneje zadrži na površini dlesni, formira s tako imenovani zaščitni film, posledično pa je neprijeten občutek olajšan za daljši čas.

Izdelek lahko uporabite po potrebi, smiselno pa je nanašanje v dnevni frekvenci 3-6 nanosov tekom celega dne.

Ukrepi in previdnost ob uporabi

izdelek ne uporabljajte v primeru, da ste preobčutljivi na katero izmed komponent gela. Pred uporabo izdelka preverite, da je tuba neodprta in ni poškodovana.

Četudi je gel netoksičen in ga otrok lahko požira, preprečite namensko uživanje gela.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje sinusov

Kaj povzroča nastanek vnetja sinusov?
Večino vnetij obnosnih votlin povzročajo virusi (rinovirusi, korona virusi, respiratorni sincicijski virusi, virusi gripe), bakterije (streptokok pnevrnonije, hemofilus influence, Moraxela cataralis, anaerobi, stafilokoki), redko glivice. Vnetje se lahko širi iz nosu in govorimo o rinosinusitisu, z zob - nastane cdontogeni sinusitis. Alergične spremembe pri alergijskem rinitisu so redek začetni dejavnik, nadalje anatomske nepravilnosti nosu', nekatera zdravila (nosni dekongestivi, zdravila za znižanje krvnega tlaka, zdravila za osteoporozo, hormonska pršila), nekatere splošne bolezni in stanja (sladkorna bolezen, nosečnost, zmanjšano delovanje ščitnice in druge manj pogoste bolezni, zlasti tiste z imunsko pomanjkljivostjo), posegi na zobeh, vnetja ali travma, hormonske spremembe, suha nosna sluznica, mehanično predihavanje, vdihovanje dražečih snovi, sonde vstavljene skozi nos, prav tako pa kajenje in pogosto potapljanje dodatno okvarijo nosno sluznico ter prispevajo k nastanku vnetja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medis Medis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja