x
Vse kategorije
Geriativet LB za pse, 45 tablet
Geriativet LB za pse, 45 tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Geriativet LB za pse, 45 tablet

Proizvajalec: VetPlanet
Geriativet lb za pse je dopolnilo prilagojeno potrebam starejših psov velikih pasem.
Cena: 16,31 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Veterinarski izdelek, tablete
Kdo uporablja? psi
Težava staranje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Geriativet lb za pse je dopolnilo prilagojeno potrebam starejših psov velikih pasem.

Prednosti dopolnila

  • v obliki tablet
  • za starejše pse
  • primerno za večje pasme
  • pester nabor sestavin

Delovanje Geriativet lb za pse

To prehransko dopolnilo je odlično za vse pse, ki so večjih pasem in vam lepšajo življenje že kar nekaj let. Odlično bo delovalo pri psih, ki potrebujejo posebno dopolnilo za zmanjšanje tveganja za zdravstvene težave, ki so povezane s starostjo.

Ko se, predvsem psi večjih pasem, pričnejo starati, se razkrijejo mnoge težave. Geriativet lb za pse pa nudi zaščito in podporo sklepom, urinskemu sistemu, spodbuja imunost, izboljšuje vid, izboljšuje delovanje srca, povečuje delovanje živčnega sistema, preprečuje simptome staranja možganov, nadzira telesno maso in ščiti mišice.

Rečemo lahko, da to dopolnilo celostno deluje na vašega ljubljenčka. Predvsem bi ga svetovali za pse z motnjami cirkadianega ritma (zamenjajo dan za noč), znižano interakcijo, zmedenostjo in uriniranjem doma.

Na organizem vašega psa bo deloval lutein, ki deluje kot antioksidant. Pomembno prispeva k normalnemu in zdravemu vidu. Prehransko dopolnilo vsebuje tudi karnitin, ki ima v celicah pomembno vlogo prenosa maščobnih kislin skozi membrano mitohondrijev. Hkrati pa je pomemben tudi pri presnovi različnih aminokislin.

Dodani Beta-glukan je naravni polisahard. Nahaja se v celični steni kvasovk ter tudi bakterij. Učinkovito preprečuje absorbcijo holesterola iz hrane v želodcu in pa tudi črevesju. Ugodno lahko vpliva na imunski sistem, saj se poveča vnos kemikalij, ki poskrbijo za preprečevanje različnih okužb.

HMB je poseben produkt v presnovni poti levcina. Posebno učinkovito ustavi razgradnjo mišičnih beljakovin in hkrati izboljša lokomotorne sposobnosti vašega psa, ki trpi zaradi miopatije. Telo bo zaznalo tudi pomanjkanje HMB pri mišičnih boleznih in v pogojih povečanega mišičnega metabolizma pri starih živalih.

Odmerjanje

Na telesno težo psa:

med 15-30 kg: 1 tbl. na dan;

nad 30 kg: 2 tbl. na dan

Uživa se lahko ne glede na vrsto hrane.

Sestavine

glukozamin, 1,6-glukan, L-karnitin, lutein, HMB ( kalcijeve soli 3-hidroksi-3-metilbutirat), omega-3, vitamin E, magnezijev stearat, stearinska kislina.

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Veterinarski izdelek, tablete
Kdo uporablja? psi
Težava staranje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.