G&G Omega 3 za otroke ribje olje 500 mg, 120 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje za otroke je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin. G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje za otroke je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin.
455326 1652

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

 

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje za otroke je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin.

Omega 3 predstavlja eno izmed najpomembnejših maščob in se uvršča med esencialne maščobne kisline, kar pomeni, da jih naše telo ne more samo proizvesti in jih moramo zaužiti s hrano.

  • Ribje olje vsebuje dve zelo pomembni vrsti maščobnih kislin, dokozaheksaenojsko kislino (DHK) ter eikozapentaenojsko kislino (EPK).

Perujski sardon je drobna ribica, ki se prehranjuje s planktonom in algami, ker je na koncu prehranjevalne verige, vsebujejo daleč manj kontaminantov, kot večje ribe, kar pomeni visoko čisto olje že v začetku.

Perujska agencija za ribištvo je zavezana k trajnostnem gospodarjenju, ribolovno območje 87 od koder prihaja ulov je nadzorovano tudi s strani organizacije 'Friend of the sea', ki zagotavlja sledljivost ulova in zavezuje udeležence k trajnostni politiki ohranjanja in spoštovanja ribolovnih kvot ter varovanja morskega okolja.

Po zaužitju prehranskega dopolnila Omega 3 ni neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje, nima okusa ali vonja po ribah, ne draži želodca).

 

Povprečna vsebnost 1 kapsule   PDV%
Ribje olje (RIBE) 500 mg
 – EPK (eikozapentaenojska kislina) 90 mg
 – DHK (dokozaheksaenojska kislina) 60 mg
Mehka kapsula
(želatina, glicerin, voda)
181 mg
Vitamin E 7.45 iu
(dl-alfa tokoferol acetat)
5 mg 41,7

PDV - priporočen dnevni vnos

 

NE VSEBUJE: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Navodilo za uporabo

2 kapsuli na dan. Priporočeno z obrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

KAKO DELUJE?
Cevka se vstavi v zadnjik in v črevo se vbrizga topla voda. Ta postopek vključuje odstranjevanje starih, snovi, pri čemer omogoča črevesju boljše delovanje. Nekatere šole verjamejo, da kolonska hidroterapija lahko povzroči več škode kot koristi, ker se s tem odstranijo tudi dobre bakterije v črevesju. Če se zares odločite poskusiti to metodo, preverite, ali je vaš zdravilec registriran, in povečajte učinkovitost zdravljenja s probiotiki, ki pomagajo znova uravnotežiti bakterije v vašem črevesju. Če niste prepričani, ali je ta metoda primerna za vas, potem poskusite alternativo, kot je tridnevno celovito razstrupljanje telesa, ki pomaga čistiti črevesje. Pitje tople vode s svežim limoninim sokom vsako jutro je lahko tudi učinkovito za zdravje vaših ledvic in jeter in nima zdravju škodljivih neželenih učinkov na debelo črevo.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: G&G Vitamins G&G Vitamins
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov