G&G Vitamins Omega 3 Ribje olje 1000 mg, 90 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin. G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin.
421545 1277

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Suzana **** 15. 05. 2015 02:00
Ta izdelek uporabljam že tri leta in sem z njim zelo zadovoljna. Odlično zmanjša gube pod očmi. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

 

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin.

Omega 3 predstavlja eno izmed najpomembnejših maščob in se uvršča med esencialne maščobne kisline, kar pomeni, da jih naše telo ne more samo proizvesti in jih moramo zaužiti s hrano.

Ribje olje vsebuje dve zelo pomembni vrsti maščobnih kislin, dokozaheksaenojsko kislino (DHK) ter eikozapentaenojsko kislino (EPK).

  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanja srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK)
  • DHK ima vlogo pri delovanju možganov in pri ohranjanju kakovosti vida (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK)

Perujski sardon je drobna ribica, ki se prehranjuje s planktonom in algami, ker je na koncu prehranjevalne verige, vsebujejo daleč manj kontaminantov, kot večje ribe, kar pomeni visoko čisto olje že v začetku.

Perujska agencija za ribištvo je zavezana k trajnostnem gospodarjenju, ribolovno območje 87 od koder prihaja ulov je nadzorovano tudi s strani organizacije 'Friend of the sea', ki zagotavlja sledljivost ulova. Zavezuje udeležence k trajnostni politiki ohranjanja in spoštovanja ribolovnih kvot ter varovanja morskega okolja.

Prednost

Po zaužitju prehranskega dopolnila Omega 3 ni neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje, nima okusa ali vonja po ribah, ne draži želodca).

Povprečna vsebnost 3 kapsul   PDV%
Ribje olje (RIBE) 3000 mg
 – EPK (eikozapentaenojska kislina) 540 mg
 – DHK (dokozaheksaenojska kislina) 360 mg
Mehka kapsula
(želatina, glicerin, voda)
1020 mg
Vitamin E 22.35 iu
(dl-alfa tokoferol acetat)
15 mg 125

PDV - priporočen dnevni vnos

 

NE VSEBUJE: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse ter polnila ali barvila.

Navodilo za uporabo:

3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Živčnih mrež ne smemo pojmovati kot »električno napeljavo« trajnega obstoja, ampak kot ponazoritev trenutno dejavnih sinaptičnih zvez, ki se nenehno in zelo hitro vzpostavljajo in razdirajo. Če so mreže v nenehni rabi, so kot široke avtoceste, če jih ne rabimo, so kot opuščene stezice, ki jih preraščata trava in grmovje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: G&G Vitamins G&G Vitamins
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov