G&G Vitamins prebavni trakt kompleks, 140 g

Prebavni trakt kompleks je učinkovito prehransko dopolnilo za urejanje prebave v gastrointestinalnem traktu, ki ima visoko stopnjo biorazpoložljivosti in je lahko prebavljiva. Prebavni trakt kompleks je učinkovito prehransko dopolnilo za urejanje prebave v gastrointestinalnem traktu, ki ima visoko stopnjo biorazpoložljivosti in je lahko prebavljiva.
13575 13575

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

POSEBNA PONUDBA:

>> Posebna ponudba ob nakupu 2x G&G Vitamins proizvodov << sledi povezavi

Prebavni trakt kompleks je učinkovito prehransko dopolnilo za urejanje prebave v gastrointestinalnem traktu. 

Prehransko dopolnilo vsebuje sledeče aktivne sestavine:

  • L-glutamin,
  • aloe vera,
  • kvercetin in
  • cink.

Formulacijo odlikuje visoka stopnja biorazpoložljivosti in je lahko prebavljiva.

Kako deluje prehransko dopolnilo Prebavni trakt kompleks?

Vsebnost cinka poskrbi za krepitev posameznikovega imunskega sistema in splošnega zdravja, pomaga pri uravnavanju testosterona v krvi, sodeluje pri ohranjanju miselnih funkcij in vida, zdravja las, nohtov, kosti. Pripomore tudi pri povečevanju plodnosti in posameznikovih razmnoževalnih sposobnostih, zlasti pa pri presnovi makrohranil, maščobnih kislin, ogljikovih hidratov, kislin in baz ter vitamina A.

V prehranskem dopolnilu pri krepitvi imunskega sistema poleg cinka pomaga tudi kvercetin. Slednji je povsem naravnega izvora, saj ga najdemo v številnih rastlinah. Spada v skupino flavonoidov ter je izredno učinkovit pri zmanjševanju škode zaradi oksidativnega stresa.

K optimalnemu delovanju imunskega sistema pripomore tudi L-glutamin, ki je ena izmed proteinogenih aminokislin. Potreba po njem se pri posamezniku poveča zlasti v primeru hiperkataboličnih oz. hipermetaboličnih bolezenskih stanjih, npr. po težjih operacijah, poškodbah ipd., saj L-glutamin predstavlja hrano za imunske celice. Do večje potrebe po dodajanju L-glutamina pa pride tudi ob veliki fizični aktivnosti, kot npr. pri vrhunskih športnikih.

Zakaj izbrati Prebavni trakt kompleks?

Prehransko dopolnilo omogoča popolnoma naravno razgradnjo, saj je narejen v obliki rastlinskih celuloznih kapsul in ne vsebuje dodatnih pomožnih snovi. Posledično so kapsule zlahka prebavljive in omogočajo odlično absorpcijo hranil med prebavo.

Uporaba prehranskega dopolnila

1 do 2 krat dnevno zmešajte 3 merice v polnem kozarcu vode in popijte.

Priloge

Dodatni opis

Brez glutena, pšenice, dodanega sladkorja, umetnih konzervansov, polnil ali barvil.

 

Povprečna vsebnost 3 meric (2,33g)   PDV%
L-glutamin 1000 mg
Aloe Vera (koncentrat 200:1) 500 mg
Kolagen (govejega izvora) 500 mg
Kvercetin 300 mg
Cink (kot cinkov citrat) 10 mg 100

PDV - priporočen dnevni vnos

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama: »Vedno se mi je zdelo, da so te težave nekako povezane z avtoriteto. Kajti to se vleče že zelo dolgo, že iz vrtca z vzgojiteljicami, iz šole z učitelji, tudi v družinskem krogu prevladuje mnenje, da ima starejši sin velike težave s priznavanjem avtoritete. In tu se potem vprašam, kaj sem na tej ali oni točki storila narobe. Pravi mi: Nimam nobenega spoštovanja do tebe, saj tudi ne počneš nič takega, da bi te moral spoštovati.«

Juul: »In kako si to razlagaš?«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: G&G Vitamins G&G Vitamins
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov