G&G Vitamins Prenatalni DHA 200 mg, 90 kapsul

<p>G&amp;G Vitamins prehransko dopolnilo Prenatalni DHA, predstavlja alternativni vir omega 3 DHK ma&scaron;čobne kisline. DHK ma&scaron;čobna kislina je pridobljena iz olja mikroalg Crypthecodinium cohnii in Schizochytrium app.</p>

G&G Vitamins prehransko dopolnilo Prenatalni DHA, predstavlja alternativni vir omega 3 DHK maščobne kisline. DHK maščobna kislina je pridobljena iz olja mikroalg Crypthecodinium cohnii in Schizochytrium app.

27982 27982

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

 

G&G Vitamins prehransko dopolnilo Prenatalni DHA, predstavlja alternativni vir omega 3 DHK maščobne kisline. DHK maščobna kislina je pridobljena iz olja mikroalg Crypthecodinium cohnii in Schizochytrium app.

DHK (dokozaheksaenojska kislina) sodi v skupino esencialnih maščobnih kislin, ki jih telo ne proizvaja, vendar jih potrebuje za normalno delovanje številnih telesnih funkcij. Ker jih naše telo ne proizvaja, jih moramo v zadostni količini zaužiti s hrano/prehranskim dopolnilom.

DHK dolgoverižna večkrat nenasičena maščobna kislina ima vlogo pri ohranjanju mentalno kognitivnih sposobnostih. Priporočen dnevni vnos je 250 mg DHK.

Materin vnos DHK prispeva k normalnemu razvoju možganov pri zarodku in dojenčku, ki se doji. Koristen učinek se doseže z dodatnim vnosom 200 mg DHK poleg priporočenega dnevnega vnosa omega 3 za odrasle, ki znaša 250 mg DHK in EPK.
Povprečna vsebnost 1 kapsule

Sestavine prehranskega dopolnila G&G Vitamins

Povprečna vsebnost 1 kapsule   PDV%
DHA olje iz alg 500 mg
 od tega DHK (dokozaheksaenojska kislina) 200 mg
Mehka kapsula
(Glicerol, škrob, karagenan in voda)
150 mg
Vitamin E (Dl-alfa-tokoferil acetat) 8.6 mg 71

PDV - priporočen dnevni vnos

G&G Vitamins ne vsebuje

GSO, gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Navodilo za uporabo G&G Vitamins Prenatalni DHA 

1-3 kapsule na dan. Priporočeno z dnevnim obrokom.

Opozorila

priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

G&G Vitamins - profesionalna linija

Visoko učinkovitost prehranskih dopolnil pri G&G Vitamins dosegajo z uporabo najkakovostnejših sestavin, znanstveno utemeljenimi formulacijami, višjimi odmerki in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil v prosti obliki priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna absorpcija.
Kakovost potrjujejo s certifikati in standardi kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer certifikatom. G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen s standardi farmacevtske industrije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: G&G Vitamins G&G Vitamins
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov