G&G Vitamins Vitae Diem bio rastlinske beljakovine, 500 g

Vitae Diem bio rastlinske beljakovine so prehransko dopolnilo, primerno tako za vegane kot tudi vegetarijance ter certificirano za Košer standard. V eni merici je kar 12g beljakovin, ki so zaradi svoje aminokislinske strukture zlahka prebavljive. Vitae Diem bio rastlinske beljakovine so prehransko dopolnilo, primerno tako za vegane kot tudi vegetarijance ter certificirano za Košer standard. V eni merici je kar 12g beljakovin, ki so zaradi svoje aminokislinske strukture zlahka prebavljive.
12934 12934

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

POSEBNA PONUDBA:

>> Posebna ponudba ob nakupu 2x G&G Vitamins proizvodov << sledi povezavi

Vitae Diem bio rastlinske beljakovine so prehransko dopolnilo, primerno tako za vegane kot tudi vegetarijance ter certificirano za Košer standard. V eni merici je kar 12g beljakovin, ki so zaradi svoje aminokislinske strukture zlahka prebavljive.

Rastlinske beljakovine so pridobljene iz ekološkega graha in riža, in sicer v razmerju 5:2. S prehranskim dopolnilom Vitae Diem pridobite vse potrebne beljakovine ter 9 esencialnih aminokislin, ki jih telo ne more samo sintetizirati in jih je zato potrebno pridobiti s hrano ali prehranskimi dopolnili.

Izdelek je brez okusa, zaradi česar ga lahko vmešamo v katerikoli napitek ali smoothie, pri tem pa prehransko dopolnilo ne spremeni njegovega okusa. 

Uporaba prehranskega dopolnila Vitae Diem

Priporočljivo je zaužitje 1-2 meric dnevno, ki jih je potrebno zmešati z 200mL tekočine na merico.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama: »Tudi to sem že nekoč slišala in si zapomnila in odtlej je pravzaprav bolje. Manj se razburjam. On pa seveda natanko ve, da me s tem izziva.«

Juul: »Ne vem, ali v takih trenutkih resnično razmišlja o strategiji, kako bi mamo spravil na rob živčnega zloma. Ne verjamem. Tako pač pride, tako se vse skupaj razvije in menim, da tako tudi mora biti. Ko poslušam te primere, ne slišim nič takega, da bi rekel: moj bog, to je zelo nezdravo, to se ne bi smelo dogajati.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: G&G Vitamins G&G Vitamins
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov