Gisa Moskito eterično olje proti komarjem, 10 mL

Gisa Moskito eterično olje proti komarjem - sinergija 100 % čistih in naravnih eteričnih olj biološke pridelave namenjene za razpršilce eteričnih olj – difuzorje. Gisa Moskito eterično olje proti komarjem - sinergija 100 % čistih in naravnih eteričnih olj biološke pridelave namenjene za razpršilce eteričnih olj – difuzorje.
17613 17613

Ocene in mnenja

Opis

Sinergija 100 % čistih in naravnih eteričnih olj biološke pridelave namenjene za razpršilce eteričnih olj – difuzorje.

Izdelek vsebuje sinergistično delujoča eterična olja, ki pripomorajo k odganjanju komarjev in drugih neprijetnih mušic ter insektov.

Insekti so še posebej v poletnih časuh lahko precej neprijetni. Pogosto se nas lotijo tudi z želi in okoli nas brenčijo in povzročajo nemir. 

Poletni večeri brez brenčanja so odlična izbira, ki vam jo omogoča doseči Moskito međanica eteričnih olj. 

Olja prijetno dišija, prijetna dišava za vas pa je precej neprijetna za mušice in druge insekte. 

Sestava mešanice eteričnih olj

olje javanske citronele* (Cymbopogon winterianus), olje limonskega evkalipta* (Eucalyptus citriodora), olje poprove mete* (Mentha piperita), olje hibridne sivke - lavandin* (Lavandula burnati), olje pelargonije* (Pelargonium graveolens), olje prave sivke* (Lavandula angustifolia), olje limonske trave* (Cymbopogon flexuosus).
Vsebuje: geraniol, citronelal, limonen, citral (geranial + neral), evgenol, linalool, kumarin, evgenol, (E)-izoevgenol.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Preživeti šolo

Med šolanjem ne manjka težav. Morda se ne razumeš s katerim od učiteljev ali se ti zdi kakšen predmet preprosto prezahteven. Ali pa misliš, da so tvoj videz, družabno življenje in priljubljenost pri sošolcih veliko pomembnejši od učnih sposobnosti in se bolj posvečaš temu kot učenju.

Prav gotovo te bo marsikdaj zamikalo, da bi šolo obesil na klin in se prepustil zabavi. Naj te nikar ne zavedejo prijatelji, ki so opustili šolanje in se prezgodaj zaposlili ali pa se jim je zazdelo, da je pri osemnajstih čas za poroko in družinsko življenje. Zavedaj se, da so si s tem za vselej zaprli veliko vrat.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja