Glittering gel, 15 mL

Svež končni gel, ki se mavričasto lesketa in se lahko uporablja , kot senčilo za oči ali kot svetleča emulzija. Svež končni gel, ki se mavričasto lesketa in se lahko uporablja , kot senčilo za oči ali kot svetleča emulzija.
2021-11-28 12,05 €
16876 16876

Ocene in mnenja

Opis

Svež končni gel:

- posvetli obraz, telo ali lase zdragocenimi, svetlikajočimi žarki,
- se mavričasto lesketa,
- lahko se uporablja kot senčilo za oči ali kot svetleča emulzija

Vsebina:

15 mL

Primerno:

za vsakogar.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Če ta dozorelost še ni dosežena, otrok ne more izpolniti vaših pričakovanj. Sami lahko presodite, v kako neprijetnem položaju je takrat. Razume, kaj želite od njega, toda njegovo telo še ni sposobno opraviti dane naloge. Želja, da bi vam ustregel, ima prednost pred vsemi drugimi, in ker je ne more izpolniti, je nesrečen in se počuti krivega, nesposobnega, osramočenega in nazadnje še užaljenega.

Če boste vztrajali pri privajanju na kahlico, preden je otrok pripravljen, boste na koncu razočarani. Odnos med vama se bo poslabšal. Zanj boste postali vir žalosti, privajanje pa bojno polje med njegovo voljo in vašimi živci. V tej bitki boste vedno poraženi, otrok pa bo trpel vsakokrat, ko bo prišlo do neizogibnega močenja pleničke.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja