Glucotabs tablete z okusom borovnica, 10 tablet

<strong>Glucotabs tablete z okusom po borovnici vsebujejo ogljikove hidrate, pretežno v obliki glukoze ter ne vsebujejo glutena in snovi živalskega izvora.</strong> Glucotabs tablete z okusom po borovnici vsebujejo ogljikove hidrate, pretežno v obliki glukoze ter ne vsebujejo glutena in snovi živalskega izvora.
449776 27695

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Ena glukozna tableta Glucotabs vsebuje 4 grame ogljikovih hidratov.

 
Glukozne tablete Glucotabs vsebujejo ogljikove hidrate, pretežno v obliki glukoze ter ne vsebujejo glutena in snovi živalskega izvora. Tableto raztopite v ustih.
 
Glukozne tablete Glucotabs so na voljo v večih okusih:
 
-  malina
- pomaranča
- limona/limeta
- borovnica

Pakiranje Glucotabs tablet

Tablete Glucotabs so na voljo v dveh različnih pakiranjih. Manjše, kjer je 10 tablet v trpežnem tulcu, vam omogoča, da imate tablete vedno na dosegu roke. Večja plastenka vsebuje 50 tablet in je namenjena polnjenju tulca.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BBI Health Care BBI Health Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja