GlukoCare, 30 vegetarianskih kapsul

GlukoCare kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno uravnoteženju presnove sladkorja. Prehransko dopolnilo je obogateno z kromom, ki deluje sinergistično tudi z grenko melono ter purslano. GlukoCare kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno uravnoteženju presnove sladkorja. Prehransko dopolnilo je obogateno z kromom, ki deluje sinergistično tudi z grenko melono ter purslano.
19211 19211

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

GlukoCare kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno uravnoteženju presnove sladkorja. Prehransko dopolnilo je obogateno z kromom, ki deluje sinergistično tudi z grenko melono ter purslano. 

Krom ima v organizmu človeka številne učinke - med drugim pa je najpomembnejši predvsem ta, da uravnava in vzdržuje noralne ravni glukoze v krvi. Krom ima izredno pomembno vlogo pri metavbolizmu nekaterih hranil, predvsem teh na makro nivoju. 

Kapsule GlukoCare so aktivno prehransko dopolnilo, namenjeno aktivnemu uravnavanju nivoja glukoze v krvi. 

Da bi bil učinek še večji, uporabite še:

  • GlukoCare napitek
  • GlukoCare čaj

Uporaba prehranskega dodatka

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dodatka na dan. Ko vzamete kapsulo spijte še kozarec vode, z namenom, da se kapsula hitro in enostavno raztopi. 

Da bi bil učinek dopolnila kar se da najboljši je pomembno, da poskrbite za redno hidracijo organizma in pijete zadostne količine vode.

Sestavine prehranskega dodatka

Aktivne sestavine                            Dnevna dozacija (1 vrečka)                            % PDV*
Krom                                                               40 µg                                             100 %
Iz krom pikolinat-a
Izvleček grenke melone                                    200 mg                                            –
Portusana – izvleček purslane                           180 mg                                            –

*PDV- priporočen dnevni vnos vitaminov in mineralov (za odrasle).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kostno-mišični sistem je sestavljen iz kosti, sklepov, veziin mišic.

Če je en sestavni del sistema okvarjen, so drugi deli bolj obremenjeni, zaradi česar se običajno pojavi bolečina.

Tako je bolečina zaradi spondiloze vsaj delno posledica bolečega misičnega krča ob prizadetih vretencih. Pri zdrsu medvretencne ploščice pa so lahko oslabljene okoliške mišice.

SINDROM ZAPESTNEGA PREHODA, ZNAN TUDI KOT SINDROM KARPALNEGA KANALA, OBIČAJNO PRIZADENE OSEBE MED 40. IN 60. LETOM, POGOSTEJE ŽENSKE. ZARADI UTESNITVE MEDIANEGA ŽIVCA SE POJAVI MRAVLJINČENJE IN BOLEČINA V PREDELU, Kl GA TA ŽIVEC OŽIVČUJE.

Zapestni prehod oziroma karpaini kanalje ozek kanal med zapestnimi koščicami in prečno zapestno vezjo. Skozenj potekajo kite in mediani živec. Ta oživcuje del mišic roke, poleg tega pa je v njem tudi senzoricno nitje palca, kazalca, sredinca in dela prstanca.

Utesnitev živca se kaže s pekočo bolečino in mravljinčenjem v roki, lahko tudi v podčakti.
Pogostoje živec prizadet obojestransko.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Herba Medica Herba Medica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov