Glukomanan v prahu, 100 g

<strong>Glukomanan v prahu je novo prehransko dopolnilo, ki je kakor nalašč za redukcijo telesne teže, saj učinkovito pomaga pri hujšanju, o enem znižuje holesterol in regulira tudi krvni sladkor.</strong> Glukomanan v prahu je novo prehransko dopolnilo, ki je kakor nalašč za redukcijo telesne teže, saj učinkovito pomaga pri hujšanju, o enem znižuje holesterol in regulira tudi krvni sladkor.
521809 22766

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 27. 11. 2016 20:38
Žena probala - bojda pomaga - sicer še ni nič za opazit :) Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Glukomanan v prahu je novo prehransko dopolnilo, ki je kakor nalašč za redukcijo telesne teže, saj učinkovito pomaga pri hujšanju, o enem znižuje holesterol in regulira tudi krvni sladkor.

Po novi zakonodaji, ki velja na področju prehranskih dopolnil in živil ta pravi, da je ta molekula glukomanana ali manan konjaca eno redkih prehranskih dopolnil, ki ima zdravstveno dokazane shujševalne učinke.

Prehranski shujševalni dodatek izhaja iz japonske.

Uporaba prehranskega dodatka Glukomanan v prahu

Izdelek uporabite do 30 minut pred samim obrokom, vzemite ga skupaj s čajno žličko vode in ga popijte. Uporabljajte kot nadomestek škroba, kot želirno sredstvo ali z njo nadomestite navadno moko.

Glukomanan v prahu shranjujte v temnem in hladnem prostoru, ki naj bo na varnem mestu in zaščiteno pred dosegom otrok.

Prednosti prehranskega shujševalnega prahu

primerno za nosečnice in doječe mamice.
zmanšuje telesno težo
vzdržuje normalno vrednost holesterola
znižuje glikemični indeks

Glukomanan je sladkor, ki je pridobljen iz korena rastline konjak (Amorphophallus konjac). Glucommanan je na splošno dobavljiv v obliki prahu, kapsul in tablet in se uporablja kot učinkoviti pripomoček.

Glukomanan se uporablja za namene izgube prekomerne telesne mase pri odraslih in otrocih, v kombinaciji energetsko prilagojenih diet pripomore k učinkovitosti izgubljanja odvečnih kilogramov.

V živilih, se glukomanan lahko uporablja kot sredstvo za zgoščevanje ali kot želirno sredstvo. Glucommanan moka in prah se uporablja v živilih, pri kuhi.

Kako deluje glukomanan?

Glukomanan deluje predvsem v želodcu in dalje v črevesju in sicer tako, da absorbira vodo in posledično tvori vlakna iz vlakninskih snovi. To lahko upočasni tudi absorpcijo najrazličnejših snovi iz prebavnega trakta in holesterola iz črevesja.

Posebna navodila in opozorila

Nosečnost in dojenje
ni dovolj zanesljivih informacij o varnosti uporabe glukomanana. V tem občutljivem času se raje izognite uporabi.

Diabetes
Glukomanan lahko moti kontrolo krvnega sladkorja. Redno spremljati krvni sladkor, če imate sladkorno bolezen in sočasno uporalbjate glukomanan.

Kirurški poseg
Glukomanan lahko med in po operaciji moti ??kontrolo krvnega sladkorja. Prenehajte z uporabo glukomanana vsaj 2 tedna pred načrtovanim kirurškim posegom.

Splošno o glukomananu

V stiku z vodo se glukomanan razširi in lahko absorbira tudi do 50-kratnik svoje mase. To je tudi razlog, da je priporočeni odmerek glukomanana nižji v primerjavi z drugimi vlakninskimi dodatki.

Glukomanan nima nobenega vpliva na izgubo telesne teže, če se ga ne jemlje pred obrokom. Priporočamo odmerjanje v razponu od 15 minut do 1 uro pred obrokom.

Če se glukomanan prehitro razširi preden doseže želodec, lahko povzroči zadušitev ali blokiranje žrela in požiralnika. Da bi preprečili takšno situacijo, je nujno poplaknili odmerek z 1-2 kozarcem vode ali druge tekočine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sladice, ki ne redijo?!

Kaj se zgodi, ko se med hujšanjem odrekamo želji po sladkem? Nekaj dni nam uspe, potem pa sredi noči napademo največjo čokolado in s tem izničimo ves dotedanji trud. Kaj ko bi se tokrat hujšanja...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Holistic Holistic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov