Glukozamin PET dopolnilna hrana za pse, 250 mL

Glukozamin PET vsebuje predvsem snovi, ki omogočajo in regulirajo regeneracijo sklepnega hrustanca ter nanj delujejo izrazito zaščitno. Glukozamin PET vsebuje predvsem snovi, ki omogočajo in regulirajo regeneracijo sklepnega hrustanca ter nanj delujejo izrazito zaščitno.

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Barbara **** 25. 11. 2018 04:57
Morebiti ga pa kupim kdaj za našega velikega mešanca - nekam ga matrajo zadnje čase sklepi, ki so bo... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Glukozamin PET dopolnilna hrana za pse

Glukozamin PET vsebuje predvsem snovi, ki omogočajo in regulirajo regeneracijo sklepnega hrustanca ter nanj delujejo izrazito zaščitno. Regeneracija hrustanca v sklepih poteka na podoben način kot pri humani uporabi, sestavine dopolnila za namene veterinarske uporabe pa so podobne.

Namen kvalitetnega dodatka prehrani bi bil: izrazito blaženje morebitnega vnetja, blaženje občutenja bolečine, lajšane vseh drugih težav s sklepi.

Glukozamin PET dopolnilna prehrana je primerna predvsem za pse, sestavine izdelka, ki so skrbno izbrane pa nudijo celovito zaščito sklepnega hrustanca in vzdževanje gibljivosti le-te. Kvalitetne skrbno izrane sestavine nudijo intenzivno pretektivno zaščito pred degenerativnimi dejavniki, prav podobno deluje C vitamin ali askorbinska kislina, ki je pomembna sestavina tega tekočega veterinarskega pripravka.

Kolagen - na splošno pripomore k dodajanju te pomembne komponente v medceličnino samega sklepa. Kolagen je pomembna vezivna snov, ki se nahaja v sklepnem hrustancu in tudi v koži. Dodajanje te pomembne sestavine je nujno tekom starejših let življenja vašega psa.

Vitamin C, pravimo mu tudi askorbinska kislina ije pomemben pri sintezi vezivnih tkiv, med drugim je pomemben tudi pri pravilni sintezi kolagena.

Glukozamin sulfat spada v skupino sestavin, ki tvorijo sklepno tekočino in sklep sam, zato je nadomeščanje tega pomembnega funkcionalnega fragmenta nujno.

Vražji krempelj ima v izdelku signifikantno lajšalen učinek, občutenje neprijetnosti v sklepih in drugod je signifikantno manjšek

Vitamin D ima pomembno vlogo pri vzdrževanju zdravja ter optimalnega delovanja kosti in mišic, saj je nujen pri absorpciji kalcija ter za vzdrževanje pravilne mineralizacije kosti.

Navodila za uporabo

Glukozamin PETodmerjajteop 1 krat dnevno v prehrano ali pa gel aplicirajte direktno v gobec vašemu hipnemu ljubljencu.

Začetni odmerek: 1 pritisk (1,1 ml) je ustrezen za 5 kg telesne mase.

Nadaljevalni odmerek: Po 3 tednih redne uporabe zmanjšajte odmerek na 0,55 mL ali pol pritiska na 5 kg teže psa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje trebušne slinavke

Trebušna slinavka je žleza, ki leži v zgornjem delu trebuha. Izloča več encimov, ki so potrebni za normalno prebavo maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin. Značilnost kroničnega vnetja trebušne slinavke je njeno ponavljajoče se vnetje, ki se kaže z nepovratnimi spremembami tkiva trebušne slinavke in tipično povzroča bolečino in/ali njeno trajno okrnjeno funkcijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lek Lek
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov