Glukozamin Sitis, 60 kapsul

Glukozamin Sitis je cenovno dostopno a vendar izredno kvalitetno prehransko dopolnilo. Glukozamin spada med aminosladkorje, ki se nahajajo v prav vseh telesnih tkivih. Glukozamin Sitis je cenovno dostopno a vendar izredno kvalitetno prehransko dopolnilo. Glukozamin spada med aminosladkorje, ki se nahajajo v prav vseh telesnih tkivih.
18116 18116

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Glukozamin Sitis je cenovno dostopno a vendar izredno kvalitetno prehransko dopolnilo. Glukozamin spada med aminosladkorje, ki se nahajajo v prav vseh telesnih tkivih. 

Glukozamin se nahaja v veliki večini telesnih tkiv, predvsem veliko pa ga je v ledvicah, v jetrih ter predvsem v hrustančnem tkivu. Glukozamin je pomembna sestavina celičnih sten, strukturnih molekul, ki dajejo celici obliko ter jo na tovrsten način držijo skupaj. 

Način odmerjanja glukozamina

Odmerite po 1 kapsulo dnevno, najbolje s kozarcem vode. 

Količina hranil v priporočeni dnevni količini: 592 mg glukozamina (iz glukozaminijevega sulfata 2KCl 1000 mg).

Priporočene količine prehranskega dodatka nikoli ne prekoračite, saj se pojavijo stranki učinki, kot denimo driska, bolečine v trebuhu in podobni znaki. 

Komu je namenjeno prehransko dopolnilo?

Izdelek je primeren za večino ljudi, predvsem odraslih, starejših. 

Izdelek ni primeren za otroke in mladoletne. 

Bolj občutljivi ljudje naj se izogibajo jemanju tega dopolnila, saj se na račun tega lahko pojavijo želodčne težave, celo vrtoglavica, morebitna preobčutljivost ipd. 

Aktivne in pomožne sestavine

glukozaminijev sulfat 2KCl (89%) (raki), želatina, arašidovo olje, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid

Opozorilo glede alergenov: vse osebe, ki so alergične na morsko prehrano naj se uporabi tega prehranskega dodatka izogibajo.

Hraniti na sobni temperaturi, na suhem in temnem mestu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

DRUGE OBLIKE ZDRAVLJENJA

* Lasersko zdravljenje je podobno TUR prostate: povečano prostato odstranijo z uporabo laserja 
* Transuretraina odstranitev povečane prostate z uporabo mikrovalov je primerna predvsem za bolnike z zmernimi simptomi.

PROSTATIČNI SPECIFIČNI ANTIGEN - PSA

PSA je sestavina semenske tekočine, ki v manjši meri prodira v kri. Pri nekaterih boleznih
se lahko raven PSA v krvi poviša. Določanje PSAje pomembno predvsem pri zgodnjem odkrivanju raka prostate, vendar pa samo povečanje ravni PSA v krvi še ne pomeni rakavega obolenja. Povprečne vrednosti PSA se namreč s starostjo višajo, zmerno pa je PSA povečan tudi pri benigni hiperplaziji prostate. Raven PSA običajno določajo pri moških, pri katerih pri rektalnem pregledu odkrijemo povečano prostato.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BetterYou BetterYou
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov