Goji himalayan red sok, 6 x 750 mL

Goji sok je vrhunski naravni proizvod iz svežih goji jagod. Goji sok je vrhunski naravni proizvod iz svežih goji jagod.
583219 9103
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Goji sok je vrhunski naravni proizvod iz svežih goji jagod, ki se v vzhodni Aziji streže kot aperitiv za dobro jutro.

Goji je bogat z vitaminom C, s karotenoidi (kot so zeaksantin, kriptoksantin), s polisaharidi (proteoglikani: LBP1, LBP2, LBP3 in LBP4) in z drugimi dragocenimi rastlinskimi snovmi (flavonoidi, terpeni). Goji jagode vsebujejo provitamin A, več kot 30 mineralov in elementov v sledovih, ter bistvene amino kisline (do 5%, kjer je sta posebej izdatna L-arginin in levcin).

Navodila za uporabo Goji soka:

Odraslim se priporoča uživanje 50 ml na
dan, otrokom pa 25 ml. Red Himalayan Goji Juice se lahko uživa čist, še bolje pa v mešanicah z drugimi sadnimi sokovi, zlasti je odličen z naravnim motnim
jabolčnim sokom.

Sestava

100 % naravni sok iz goji jagod, brez dodatnih, konzervansov in sladkorja. Sestavine so iz kontrolirane ekološke pridelave v drugem letu preusmeritve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odiseja življenja - pripoved za otroke in bodoče starše

Želodec je že na svojem mestu. Pljuča se krepijo, čeprav plod še ne diha z njimi - vzdihujejo in izdihujejo plodovnico, v kateri plava plod. PRSNI KOŠ se zapre.

Pri dveh mesecih in pol dobi plod človeško podobo. Oči, nos, ustnice, brada - vse je že tam, kjer mora biti. V ustih rastejo glasilke, ki pa se bodo prvič zatresle šele čez šest mesecev, ko bodo prišle v stik z zrakom. Čeljusti, v katerih so že zobje, otrdijo in so že pripravljene gristi in hrustati »pravo hrano«. A za zdaj je na jedilniku vse kaj drugega.
Odlomek je iz knjige Odiseja življenja; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Goji Goji
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja