Grail Herbs Antiage serum za obraz, 30 mL

Antiage moč naravnih sestavin je skrita v serumu za obraz Grail herbs. Antiage moč naravnih sestavin je skrita v serumu za obraz Grail herbs.
32802 32802

Ocene in mnenja

Opis

Antiage moč naravnih sestavin je skrita v serumu za obraz Grail herbs.

Prednosti in lastnosti Antiage seruma za obraz Grail herbs

  • popolnoma naravno
  • primerno za vse vrste kože
  • edinstvena sestava
  • preprosto doziranje s kapalko

Delovanje Grail herbs Antiage seruma za obraz

V Grail herbs Antiage serumu za obraz sta združeni dve popolnoma naravni sestavini, za kateri je znano, da imata antiage učinke. Serum spodbudi regeneracijo kože in prispeva k boljšemu nastajanju kolagena ter poveča prožnost kože.

S pomočjo olja gozdnih pešk in smilja bo vaša koža videti bolj mladostno in imela bo občutno več sijaja. Ti dve naravni sestavini poskrbita tudi za dobro vlaženje kože. Brez težav se bo serum spopadel s prvimi znaki staranja, saj pomaga ublažiti drobne linije in gube ter zmanjšuje vidnost por.

Močan antioksidant, kot je olje grozdnih pešk, prispeva k regeneraciji kože in pospešuje tvorbo kolagena. Na tak način prispeva k bolj elastični koži, na kateri so znaki staranja manj vidni.

Laški smilj je znan po svojih anti-age učinkih. Obnovitveno delovanje prispeva k zmanjšanju vidnih gub in koži daje bolj napet in mladosten videz. Uporablja se tudi pri številnih drugih težavah s kožo.

Uporaba seruma Grail herbs

Na očiščen obraz ali vrat vmasirajte nekaj kapljic seruma. Serum lahko primešate tudi vaši podlagi. Primeren je za uporabo po celotnem obrazu in problematičnih delih telesa.

Sestavine INCI

Olje grozdnih pešk in smilja

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Be-Hempy Be-Hempy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov