Grau Carotin prehransko dopolnilo, 500 g

Grau Carotin  je prehranski dodatek namenjen mačkom, psom ter tudi glodalcem in konjem z namenom poudarjanja rdeče rjave barve kože. Grau Carotin  je prehranski dodatek namenjen mačkom, psom ter tudi glodalcem in konjem z namenom poudarjanja rdeče rjave barve kože.
26532 26532

Ocene in mnenja

Opis

Grau Carotin je prehranski dodatek namenjen mačkom, psom ter tudi glodalcem in konjem z namenom poudarjanja rdeče rjave barve.

Grau Carotin prehransko dopolnilo je namenjeno spodbujanju nastajanja temnejšega pigmenta v koži in sicer pigment dlake, pigment smrčka, ustnic ter vek je pomembna značilnost vsake pasemske vrste. Pomanjkanje tega pigmenta poudari naštete predele vašega psa in razarva morebitno anemičnost.

Grau Carotin je pigmentno sredstvo, ki jih pred sezono sončenja uporabljajo tudi ljudje z namenom pridobivanja zagorelega in privlačnega videza kože. Z dodajanjem različnih prehranskih dopolnil, boste lahko posebej podpiral pigmentacijo in intenzivnost pigmenta kože in dlake.

Grau Carotin deluje le v primeru v kolikor je organizem genetsko pravilno naravnan ter že vsebuje naravno kožno barvilo. Grau Carotin je pripravljen iz ekstrakta korenja, ki je organske pridelave. Izdelek vsebuje 100 % naravno prielano korenje. Beta karoteni v korenju so namreč barvni pimenti, ki so odgovorni za rdečkasto do oranžno obarvanje kože telesa.

Uporaba izdelka Grau Carotin je primerna predvsem za sledeče pasme:

- Boxer,
- Teckel,
- Norwich Terrier,
- Welsh Terrier,
- Cairn Terrier,
- Bordeaux Dogge,
- Irish Setter,
- Irish Terrier,
- Rhodesian Ridgeback
- Cocker Spaniel,
- Magyar Vizsla,

Preprosto namočite zrnca v rahlo toplo vodo in jo dodajte hrani. Po približno 2 mesecih, boste opazili, da barva postaja vse bolj intenzivna.

Navodila za uporabo Grau Carotin dopolnila

Doziranje Grau Carotin-a zavisi od telesne teže živali.
- odrasli psi naj zaužijejo do 1 jedilno žlico Grau Carotin dnevno
- glodalci in mačke naj zaužijejo 1 noževo konico dnevno (ena čajna žlička),
- konji 1-3 jedilne žlice dnevno.

Grau Carotin lahko odmerjate tudi skladno z nasvetom veterinarja. Predoziranje izdelka Grau Carotin ni mogoče, saj gre za povsem naraven izdelek.
Za optimalne rezultate priporočamo uporabo vsaj 3 mesece.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Grau Grau
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja