Grau morske alge - moka, 400 g

Grau morske alge so prehranski dodatek namenjen vašim hipnm ljubljencem v obliki finega prahu. Grau morske alge so prehranski dodatek namenjen vašim hipnm ljubljencem v obliki finega prahu.
26535 26535

Ocene in mnenja

Opis

Grau morske alge so prehranski dodatek namenjen vašim hipnm ljubljencem v obliki finega prahu.

Grau morske alge prehransko dopolnilo je namenjeno poudarjanju barvnega odtenka dlake vašega psa, mačke, glodalcev ter konj. Prehransko dopolnilo je primerno za poudarjanje tako svetlejših kot tudi temnejših barv.

Grau morske alge uporabljajo predvsem tisti, ki se profesionalno ukvarjajo z vzrejo značilnih pasem s prelepo dlako, prav tako pa izdelek uporabljajo tudi tisti, ki želijo poskrbeti za čim lepši izgled svojega psa ali mačka.
Morske alge v proizvodu Grau morske alge so pripravljene iz naravnih morskih alg, ki so nabrane v naravnem kontroliranem okolju. Čistost okolja daje temu prehranskemu dopolnilu še posebno vrednost.

Grau morske alge so obogatene z rudninskimi snovmi, vitaini, minerali, celo nekaterimi aminokislinami ter jodom, ki je pomemben za rast ter razvoj vašega ljubljenčka.
Genetsko prisotna naravna pigmentacija zagotavlja intenzivnejši videz, neodvisno od barve dlake. Posebej temna barva dlake, pa tudi trobarvna, rjava in snežno bela dlaka so videti po uporabi intenzivnejše in svetleče.

Navodila za uporabo Grau morske alge

Režim jemanja morskih alg zavisi od same velikosti živali.

- mačke in glodalci:  manjša količina (1 noževa konica na dan)
- mali psi in pasji mladiči 1 čajne žličke dnevno,
- veliki psi 1 jedilna žlica dnevno,
- konji 1-2 jedilni žlici na dan oziroma doziranje glede na težo konja

Grau morske alge je smiselno uporabljati samo določeno obdobje, nakar sledi krajši premor. Grau morske alge namreč vsebujejo jod, ki ga ni priporočljivo vnašati v telo v prevelikih količinah.
Vsekakor so minimalne zaloge joda v organizmu živih bitij potrebne.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Grau Grau
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov