Green People lepotni kompleks z astaksantinom, 60 kapsul

<p>Green People lepotni kompleks z astaksantinom je prehransko dopolnilo, ki vsebuje me&scaron;anico hranilno vitaminskih snovi, ki imajo izrazit pomajevalni učinek.</p>

Green People lepotni kompleks z astaksantinom je prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico hranilno vitaminskih snovi, ki imajo izrazit pomajevalni učinek.

932931 10032

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Green People lepotni kompleks z astaksantinom je prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico hranilno vitaminskih snovi, ki imajo izrazit regenerativni učinek.

Prehransko dopolnilo vsebuje številne komponente, ki imajo značajkvalitetne mešanice, ki pripomore k regeneraciji, zaščiti pred staranjem celic organizma ter pripomore k vzdrževanju naravnega ravnovesja.

Da bi bila naša koža kar se da v popolni kondiciji ji je potrebno ponuditi kar se da pestro kombinacijo mineralnih ter vitaminskih snovi, pomembna pa so tudi druga hranila. Da se bomo počutili kar se da najbolje je potrebno uživati raznovrstno prehrano, ki je resnično uravnotežena ter o enem tudi lažje prebavljiva.

Antioksidativna mešanica vsebuje tudi astaksantin, ki se pridobiva kot izvleček iz alge po imenu Haematococcus pluvialis. Astaksantin velja kot močen antioksidant.

Vpliv prehranskega dopolnila

  • regenerativna vloga dopolnila
  • nevtralizacija prostih radikalov v človeškem organizmu
  • primeren za uporabo med nosečnostjo
  • boj v času prvih znakov staranja

Prednosti izdelka Green People lepotni kompleks

  • prehranske sestavine se ekološko pridobljene, certificirane
  • alge so narejene iz naravnih virov, sušene na povsem naraven način
  • sestavine so tudi certificirane, proizvedene v okolju, ki ni kontaminirano
  • certifikat - Soil Association
  • primeren za vse, ki so oboleli za celiakijo
  • primeren za vegetariance in vegane

Uporaba in dnevni odmerek Green People lepotnega kompleksa

Priporočen dnevni odmerek je med 1 in 2 kapsulami na dan, najbolje med obrokom. Prehransko dopolnilo je primerno za odrasle osebe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja