Green people obogaten primer za nego ustnic

Izdelek je obogaten balzam za intenzivno nego ustnic ter je primeren za vsakodnevno uporabo ustnic, ki so pogosto zelo občutljive, zato jim moramo nuditi globinsko ter intenzivno nego. Izdelek je obogaten balzam za intenzivno nego ustnic ter je primeren za vsakodnevno uporabo ustnic, ki so pogosto zelo občutljive, zato jim moramo nuditi globinsko ter intenzivno nego.
18415 18415

Ocene in mnenja

Opis

Izdelek je obogaten balzam za intenzivno nego ustnic ter je primeren za vsakodnevno uporabo ustnic, ki so pogosto zelo občutljive, zato jim moramo nuditi globinsko ter intenzivno nego.

Z obogatenim negovalnm lip stickom ob nanosu naredite nevidni sloj, ki ustnice zaščiti pred delovanjem zunanjih dejavnikov, predvsem uv-žarkov in s tem preprečite intenzivno izhlapevanja vlage. Prekomerno izhlapevanje vlage naredi ustnice izrazito občutljive ter suhe, kar pogosto ni prijetno.

Negovalni stik ustnice zgladi, ohranja joh mehke in voljne pri tem pa ustnic vsekakor ne iritira.

Prednosti negovalnega stika Green people

  • Ohranja vlago na poljskem da bi se ustnice izsušile
  • Izdelek je brezbarven, zato ne povzroča barvnih odtisov
  • Obogaten stick nudi zaradi vsebnosti voska palme ter čebeljega voska zaščito pred bledenjem spodaj nanešenih dekorativnih sredstev

Navodila za uporabo Green people sticka

Pred nanosom šminke nanesite tanek premaz tga primera. Primer bo ustvaril hranilno in negovalno podlago in ustnice naredil bolj polne in mladostne, vaša šminka pa bo odpornejša in obstojnejša.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja