Green People otroški losjon s sivko, 150 mL

Naravni otroški losjon za zaščito kože pred soncem z mešanico blagodejne aloe vere, planike, bezga ter dišavo sivke, nudi aktivno UV zaščito in je bogat z antioksidanti, ki dodatno varujejo in pripomorejo k lepšemu tenu kože. Naravni otroški losjon za zaščito kože pred soncem z mešanico blagodejne aloe vere, planike, bezga ter dišavo sivke, nudi aktivno UV zaščito in je bogat z antioksidanti, ki dodatno varujejo in pripomorejo k lepšemu tenu kože.
16102 16102

Ocene in mnenja

Opis

Izogibajte se močnemu soncu med 12 in 16 uro. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposrednim sončnim žarkom, zaščitite jih z oblačili in pokrivalom ter uporabite zadostno količino zaščitnega sredstva za sončenje.

Lastnosti:

    Aktivna zaščita proti UVA in UVB z naravnimi sestavinami.
    Blagodejna sivka spodbuja obnovo in neguje kožo.
    Zagotavlja dolgotrajno vlaženje in nego občutljive kože.
    Vodoodporen, vsebuje zaščitni čebelji vosek.
    Vsebuje antioksidante, ki zmanjšujejo vpliv UV žarkov.

Uporaba:

izdatno nanesite na kožo 30 minut pred izpostavljenostjo soncu, nato na vsake 2 ure ponovno.

Sestavine:

Aqua (spring water), Isoamyl p-Methoxycinnamate (naturally-occurring UV-filter), *Olea europaea (olive) oil, *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, ^*Elaeis guineensis (palm) oil, *Sambucus nigra (elder flower) infusion, Cetearyl alcohol (emulsifying plant wax), Titanium dioxide (mineral UV-filter), Cetearyl glucoside (plant wax extract), Glyceryl stearate (derived from plant material), *Cera alba (bees wax), *Persea gratissima (avocado) oil, *Aloe barbadensis (aloe vera) powder, Aroma [^*Lavandula angustifolia (lavender) oil], Gnaphalium leontopodium (edelweiss) extract, ^Commiphora myrrha (myrrh) oil, *Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin (preservative system), Citric acid (pH regulator), *Linalool, *Limonene (from essential oil).

^ Pravična trgovina
* Certificirane sestavine ekološkega porekla (81,11%)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Med mnogimi klasičnimi znamenji staranja vključno z utrujenost jo, bolečinami, težavami
s spominom, zmedenim razmišljanjem, težavami z ravnotežjem in drugim - so morda v resnici simptomi neprepoznanega, vendar zlahka popravljivega pomanjkanja hranil, pravi dr. Jeffrey Blumberg iz Raziskovalnega središča za prehrano Jean Meyer pri ameriškem kmetijskem ministrstvu na Univerzi Toofts v Bostonu. Zavzeto pravi, da samo zato, ker se počutite, kot da se starate, še ne pomeni, da je to zato, ker se v resnici starate. Gre bolj za to, kaj jeste.

Kaj mislimo s pomanjkanjem hranilnih snovi?

Pomislite na B12, vitamin, bistven za ohranjanje zdravih živcev in rdečih krvničk. Ko se staramo, želodec ustvarja manj solne kisline, zato telo vsrka manj vitami na BI2 iz hrane. Če uživate zdravilo za zmanjševanje kisline proti želodčnim razjedam (kot milijoni drugih starejših ljudi), lahko to absorpcijo še nadalje zmanjšate. Rezultat:
četrtini Američanov, starih nad 50 let, primanjkuje vitamina B12. V starosti 75 let se ta številka zviša na 40 odstotkov. Večina tega ne ve, toda kar doživljajo, so moteča znamenja pomanjkanja vitamina B12, kot so motnje spomina, utrujenost, boleči sklepi in ščemenje v dlaneh in stopalih. Zdrava hrana je velik del odgovora. Vendar so to tudi multivitamini, kajti obliko vitamina BI2 v vitaminskih dodatkih telo laže absorbira kot obliko vitamina iz hrane.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja