Green People tretma za nepravilnosti na koži, 1 set

Green People tretma za nepravilnosti je predvsem set primeren za vse tiste osebe z problematično kožo obraza. Green People tretma za nepravilnosti je predvsem set primeren za vse tiste osebe z problematično kožo obraza.
27135 27135

Ocene in mnenja

Opis

Green People tretma za nepravilnosti je predvsem set primeren za vse tiste osebe z problematično kožo obraza.

Set vsebuje tri visokokvalitetne naravne izdelke Green People, ki so učinkoviti ter primerni za še tako zahtevnega uporabnika. Aktivni kompleks v negovalnem setu proti nepravilnostim kožo globinsko neguje ter jo očisti ter vzpostavi naravno ravnovesje kože.

Naravne sestavine pripomorejo k bolj čisti in sijoči koži, prekrijejo in vidno zmanjšajo nepravilnost ter zmanjšajo pore.

1. korak

Green People pena za vsakodnevno umivanje obraza, 30 mL

Nežna pena je namenjena naravni negi ter globinskemu čiščenju kožne povrhnjice ter odstranjevanju odvečne maščobe. Pena vsebuje dve pomembni sestavini in sicer virginski nepozabnik in krvomočnica, ki delujeta proti neželenemu razvoju aken ter posledično produkciji sebuma.

2. korak
Green People popolna dnevna vlažilna krema za obraz, 50 mL

Je namenjena dnevni osvežitvi kože obraza, kar je še posebej primerno za tepi kož, ki so ekstremno suhi in jim primankuje vlaga. Vitalnost kože s pomočjo te naravne kreme je ohranjena, ravnovesje je zopet vzpostavljeno. Krema vsebuje ekstrakt mikroorganizmov, krvomočnice ter žalujke ki vsi skupaj uravnovešajo delovanje žlez lojnic ter regulirajo izločanje sebuma.

3. korak
Green People prekrivanje in odpravljanje nepravilnosti na koži, 10 mL

Za popoln videz je nepogrešljiva prekrivna in korektivna tekstura, ki s pomočjo gline bentonit odstranjuje nečistoče in s pomočjo cinkovega oksida zmanjša pordelo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja