Green People zaščitni balzam brez vonja za ustnice, 10 mL

Negovalno zaščitni balzam brez vonja za ustnice z ZF8 vsebuje mešanico kokosovega olja, cupuaçua, jagodnega voska in vitamin E. Negovalno zaščitni balzam brez vonja za ustnice z ZF8 vsebuje mešanico kokosovega olja, cupuaçua, jagodnega voska in vitamin E.
16084 16084

Ocene in mnenja

Opis

Losjon aktivno:
- spodbuja obnavljanje in daje naraven lesk,
- neguje, hrani, varuje ter daje prijeten občutek,
- ustnice ohranja mehke, jih vlaži in krepi njihovo vitalnost.

Uporaba:

nanesite na ustnice.

Vsebuje:

mešanico kokosovega olja, cupuaçua, jagodnega voska in vitamin E.

Sestavine:

*Cocos nucifera (coconut) oil, *Olea europaea (olive) oil, Rhus verniciflua cera (berry wax), Theobroma grandiflorum (cupuaçu) butter, Isoamyl p-Methoxycinnamate (naturally-occurring UV-filter), Lecithin (plant-derived emulsifier), Tocopherol (vitamin E).

* Certificirane sestavine ekološkega porekla (70%)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Tu pa nastopi pozornost. Ko boste naredili spremembo, se ves dan preverjajte. Sprememba,
ki je prava za vas, vam bo pomagala, da se boste počutili energične, vendar sproščene. Morda boste nekoliko utrujeni, če ste se pravkar vrnili s sprehoda ali ste opravili nekaj vaj za moč, vendar vas ne sme boleti in ne smete biti izčrpani. Mogoče boste imeli v trebuhu bolj lahek občutek, če uživate zmernejše obroke, vendar se ne smete počutiti lačne. In če poskušate vključiti več sprostitve, več konjičkov ali več druženja v svoj vsakdan, morate pričakovati občutek vznemirjenja in zaposlenosti, vendar ne preobremenjenosti.

Zakaj? Sprememba ne sme biti vir stresa.

Raziskave kažejo, da nas v tem primeru stresni hormoni silijo, da naredimo, kar smo vedno počeli, da smo se umirili. To pomeni, da si privoščirno sladico ali prižgemo cigareto, popijemo kozarec vina ali se pritožujemo. Stres lahko prepreči prizadevanja za spremembo.

Zapomnite si: če začnete s spremembami, ki jih lahko naredite in se jih držite nekaj tednov, boste ugotovili, da je naslednji val sprememb celo še lažji in nenadoma boste že daleč na poti k dolgemu zdravju, ki si ga želite.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja