Guam Dren Plus anticelulitno blato z drenažnim učinkom, 500 g

Guam anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom, primeren tudi za mlajši celulit, vsebuje izvleček morske alge Guam, pridobljen z inovativnim patentiranim pristopom »bio-utekočinjenja« (postopek, ki ustvarja tekočino iz trdne snovi ali plina), ki je antioksidativno (ORAC 1565) 3x močnejši, kot tradicionalni izvleček (ORAc 400). Guam anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom, primeren tudi za mlajši celulit, vsebuje izvleček morske alge Guam, pridobljen z inovativnim patentiranim pristopom »bio-utekočinjenja« (postopek, ki ustvarja tekočino iz trdne snovi ali plina), ki je antioksidativno (ORAC 1565) 3x močnejši, kot tradicionalni izvleček (ORAc 400).
18006 18006

Ocene in mnenja

Opis

Guam anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom, primeren tudi za mlajši celulit, vsebuje izvleček morske alge Guam, pridobljen z inovativnim patentiranim pristopom »bio-utekočinjenja« (postopek, ki ustvarja tekočino iz trdne snovi ali plina), ki je antioksidativno (ORAC 1565) 3x močnejši, kot tradicionalni izvleček (ORAc 400).
Zaradi večje moči antioksidantov se Anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom učinkovito bori proti prostim radikalom, kar prepreči prezgodnje staranje kože, poleg tega pa izboljša tonus ter elastičnost kože.

Poleg odvajalnega učinka, pa ima ta formula tudi močan razstrupljevalni učinek, saj pomaga pri odstranjevanju strupov iz tkiv, kar daje viden »slimming« učinek. Anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom pospeši mikrocirkulacijo in ponovno mineralizira kožo, kar jo naredi gladko in čvrsto.

Učinki Guam Anticelulitno blata Dren Plus

Guam Anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom, primeren tudi za mlajši celulit, vsebuje izvleček morske alge Guam, pridobljen z inovativnim patentiranim pristopom »bio-utekočinjenja« (postopek, ki ustvarja tekočino iz trdne snovi ali plina), ki je antioksidativno (ORAC 1565) 3x močnejši, kot tradicionalni izvleček (ORAc 400).
Zaradi večje moči antioksidantov se Anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom učinkovito bori proti prostim radikalom, kar prepreči prezgodnje staranje kože, poleg tega pa izboljša tonus ter elastičnost kože.

Poleg odvajalnega učinka, pa ima ta formula tudi močan razstrupljevalni učinek, saj pomaga pri odstranjevanju strupov iz tkiv, kar daje viden »slimming« učinek. Anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom pospeši mikrocirkulacijo in ponovno mineralizira kožo, kar jo naredi gladko in čvrsto.

*ORAC = Oxygen Radical Absorbance Capacity

Prednosti blata Dren Plus z drenažnim učinkom

  • Odprava celulita
  • Primerno za mlajši celulit, ki je posledica zastajanja vode v telesu
  • Močan drenažni učinek
  • Proti zastajanju vode, oteklim in težkim nogam
  • Razstrupljevalni učinek
  • Primerno za noge, zadnjico in roke
  • Močna antioksidativna moč, ki se bori proti prostim radikalom
  • Izboljša tonus in elastičnost kože
  • Preprečuje prezgodnje staranje kože
  • Anti Age učinek

Glavne učinkovine izdelka

Bioaktivni izvleček Alge Guam, escin, verbena, bezeg, klinčki, ognjič, eterično olje koromača in sladke pomaranče, glina. Nikelj test. Ni testirano na živalih. Ne vsebuje parabenov in PEG.

Navodila za uporabo anticelulitnega blata

1. Izdelek je za takojšno uporaba

2. Pred uporabo dobro premešajte blato, da se učinkovine med seboj zmešajo.

3. Blato z nežnimi masažnimi gibi enakomerno nanesite na stegna in zadnjico oziroma na prizadeta območja kože.

4. Povijte z prozorno folijo in pustite delovati 45 minut.

5. Blato splaknite z mlačno vodo.

6. Za še boljši učinek in še boljše rezultate priporočamo nanos Guam Fango gel proti celulitu in zastajanju vode – grelno hladilni učinek ali Guam Fango krema z drenažnim učinkom. Za tiste, ki imate resne težave z zastajanjem vode in otekanjem nog, zadnjice ali rok, vam svetujemo 7 dnevni tretma z Guam Bioaktivna drenažna in razstrupljevalna krema za roke, noge in zadnjico. Še boljše rezultate, pa boste dosegli z Wellness kolekcijo GuamLeggings, Pajkice iz morskih alg Guam za čvrsto in napeto kožo, preoblikovano zadnjico in noge brez celulita.

7. Za optimalne rezultate anticelulitno blato Guam uporabljajte, kot je prikazano v tabeli priloženi v embalaži.

Opozorila ob uporabi kozmetičnega izdelka

Guam Anticelulitno blato Dren Plus z drenažnim učinkom je strogo preizkušen in varen izdelek. Izdelka ne uporabljajte, če ste občutljivi na sestavine. Izdelka ne uporabljajte na poškodovani ali/in razdraženi koži. Izdelka ne uporabljajte takoj po depilaciji. Blato na koži povzroči pordelost in občutek mravljinčena. Če je ta občutek preveč intenziven, blato splaknite z mlačno ali mrzlo vodo. Takoj po nanosu in uporabi izdelka, se ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Preprečite stik z očmi, sluznico in posebej občutljivimi deli telesa. V nosečnosti in času dojenja uporabo izdelka ne priporočamo. Hranite v hladnem in temnem prostoru, izven dosega otrok. Izdelek je primeren samo za zunanjo uporabo. Po uporabi si umijte roke.

Sestavine

AQUA//WATER, LAMINARIA DIGITATA POWDER, KAOLIN, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SOLUM FULLONUM//FULLER¨S EARTH, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT//CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CHLORPHENESIN, XANTHAN GUM, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, FOENICULUM VULGARE OIL//FOENICULUM VULGARE (FENNEL) OIL, BUTYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, LECITHIN, CITTRIC ACID, EUGENIA CARYOPHYLLUS FLOWER EXTRACT//EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) FLOWER EXTRACT, SODIUM PHYTATE, ESCIN, SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT//SAMBUCUS CANADENSIS EXTRACT, VERBENA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, LIMONENE, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL//CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO JO ODKRIJEMO?

Diagnozo postavimo na podlagi izvidov krvnih preiskav in pregleda kostnega mozga.

KAKO JO ZDRAVIMO?

• Zdravljenje je prilagojeno vrsti levkemije in večinoma tudi bolniku.

• Levkemije običajno zdravimo s kemoterapijo; pogosto kombiniramo več zdravil v tako imenovanih koktejlih.

• V nekaterih primerih se odločimo za zdravljenje z obsevanjem.

• Včasih bolniki potrebujejo tudi transfuzije krvi.

• V nekaterih primerih opravimo transplantacijo kostnega mozga, če najdemo primernega darovalca.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guam Guam
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov