Guam anticelulitno blato za občutljivo kožo in krhke kapilare, 500 g

Guam anticelulitno blato za občutljivo kožo in krhke kapilare je aktivna formula za občutljivo kožo in/ali krhke kapilare ter krčne žile. Guam anticelulitno blato za občutljivo kožo in krhke kapilare je aktivna formula za občutljivo kožo in/ali krhke kapilare ter krčne žile.
18002 18002

Ocene in mnenja

Opis

Guam anticelulitno blato za občutljivo kožo in krhke kapilare je aktivna formula za občutljivo kožo in/ali krhke kapilare ter krčne žile. Učinkovit boj proti celulitu in maščobnim oblogam na stegnih in zadnjici, hkrati pa kožo učvrsti, ji povrnete mehkobo in elastičnost.

To anticelulitno blato Guam vsebuje vodotopno spojino Glyco-ksantin, ki temelji na ksantinih (kofein, teofilin in teobromin), hidrolizirane glikozaminoglikane, ki so predhodniki hialuronske kisline in povečajo prepustnost vezivnega tkiva, za drenažni učinek ter Crowberry sok, ki je znan po svojih močnih antioksidantnih lastnostih in varovalno vpliva na mikrocirkulacijo. Sok je pridobljen s hladnih stiskanjem pod tlakom, kar ohrani vso njegovo bogastvo nedotaknjeno.

Prednosti Couleur Caramel blata za občutljivi kožo

  • Odprava celulita
  • Odpravi lokalizirane maščobne obloge
  • Spodbuja mikrocirkulacijo
  • Drenažni učinek
  • Neguje kožo
  • Izboljša čvrstost in elastičnost kože
  • Primerno za občutljivo kožo in/ali krhke kapilare

Glavne učinkovine naravno organskega blata

Morske Alge Guam, Glyco-ksantin, hidrolizirane glikozaminoglikane, Crowberry sok. Nikelj test. Ni testirano na živalih. Ne vsebuje parabenov in PEG.

Navodila za uporabo izdelka Couleur Caramel 

1. Izdelek je za takojšno uporab

2. Pred uporabo dobro premešajte anticelulitno blato, da se učinkovine med seboj zmešajo.

3. Blato z nežnimi masažnimi gibi enakomerno nanesite na stegna in zadnjico oziroma na prizadeta območja kože.

4. Povijte se s prozorno folijo in pustite delovati 45 minut.

5. Blato splaknite z mlačno vodo.

6. Za še boljši učinek in še boljše rezultate priporočamo nanos Guam Anti age krema proti celulitu za občutljivo kožo s krhkimi kapilarami ali Guam Fango gel proti celulitu za efektivno preoblikovanje telesa. Za še večje zadovoljstvo in boljše rezultate pa si privoščite nekaj iz Guam Wellness kolekcije Leggings - Pajkice za čvrsto in napeto kožo, preoblikovano zadnjico in noge brez celulita.

7. Za optimalne rezultate blato uporabljajte, kot je prikazano v tabeli, ki je priložena embalaži.

Opozorila ob uporabi kozmetičnega izdelka

Guam Anticelulitno blato za občutljivo kožo in krhke kapilare je strogo preizkušen in varen izdelek. Izdelka ne uporabljajte, če ste občutljivi na sestavine. Izdelka ne uporabljajte na poškodovani ali/in razdraženi koži. Izdelka ne uporabljajte takoj po depilaciji. Takoj po nanosu in uporabi izdelka, se ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Preprečite stik z očmi, sluznico in posebej občutljivimi deli telesa. V nosečnosti in času dojenja uporabo izdelka ne priporočamo. Hranite v hladnem in temnem prostoru, izven dosega otrok. Izdelek je primeren samo za zunanjo uporabo. Po uporabi si umijte roke.

Sestavine

AQUA//WATER, SOLUM FULLONUM//FULLER¨S EARTH, LAMINARIA DIGITATA POWDER//LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, EMPETRUM NIGRUM FRUIT JUICE, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, CHLORPHENESIN, AESCULUS HIPPOCASTANUM BARK EXTRACT//AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT, HEDERA HELIX EXTRACT//HEDERA HELIX (IVY) LEAF/STEM EXTRACT, CITRUS GRANDIS PEEL OIL//CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA OIL//CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, ORMENIS MULTICAULIS FLOWER OIL//ORMENIS MULTICAULIS EXTRACT, THEOBROMINE, CAFFEINE, THEOPHYLLINE, LIMONENE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM PHYTATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL, PALMITATE, CITRIC ACID.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

MANJŠA VREZNINA OBIČAJNO NEHA KRVAVETI V DESETIH MINUTAH. PRI HEMOFILIKIH, BOLNIKIH Z DEDNIM POMANJKANJEM FAKTORJEV STRJEVANJA KRVI, PA LAHKO TUDI MAJHNA VREZNINA KRVAVI VEČ UR ALI CELO DNI. POJAVLJAJO SE TUDI SPONTANE KRVAVITVE.

Podobne značilnosti ima tudi precej redkejša Christmasova bolezen, imenovana po prvem bolniku, pri katerem so jo diagnosticirali. Obe bolezni se pojavljata le pri moških.

KAJ POVZROČA HEMOFILIJO?

Hemofilija in Chrisunasova bolezen sta posledici gensko pogojenega pomanjkanja proteina, ki sodeluje v procesu strjevanja krvi, in sicer faktotja VIII pri hemofiliji in faktotja IX pri Christrnasovi bolezni. Genski okvari, ki ju povzroč ta, sta različni. V obeh primerih gre za okvaro gena na kromosomu X (spolno dedovanje).

Pri ženskah, ki imajo dva kromosoma X, se bolezen ne izrazi, saj imajo eno normalno kopijo omenjenega gena,
razvije pa se pri moških, ki imajo samo en kromosom X (drugije kromosom Y) in so podedovali le okvarjen gen.

Ženske pa lahko okvarjeni gen prenašajo na otroke. Vsak otrok ima ne glede na spol polovično možnost, da podeduje okvarjeni gen.

Pri približno tretjini bolnikov s hemofilijo ali Christmasovo boleznijo pa je okvara gena naključna. Taki bolniki nimajo prednikov s krvno boleznijo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guam Guam
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov