Guam Leggings Capri za čvrsto in napeto kožo, preoblikovano zadnjico in noge brez celulita

Guam Leggings Capri za čvrsto in napeto kožo, preoblikovano zadnjico in noge brez celulita narejene iz tkanine nove tehnologije EMANA GUAM z mikrokapsulami morske alge Guam v sinergiji s prednostmi dolgih infrardečih žarkov, ki jih oddajajo bioaktivni minerali vpleteni v DNK tkanine.
Vendor: Tina
16725 16725

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREDMET USKLAJEVANJA Z VELJAVNO ZAKONODAJO, ZATO SE TRENUTNO NE TRŽI!!!

Izdelek se trenutno ne trži zaradi neskladnosti z veljavno zakonodajo. Ves opis izdelka na tej spletni strani jemljite kot brezpredmeten. V primeru, da se izdelek uskladi z veljavno zakonodajo bo spremenjen in korigiran tudi opis izdelka. 

Guam Leggings Capri za čvrsto in napeto kožo, preoblikovano zadnjico in noge brez celulita narejene iz tkanine nove tehnologije EMANA GUAM z mikrokapsulami morske alge Guam v sinergiji s prednostmi dolgih infrardečih žarkov, ki jih oddajajo bioaktivni minerali vpleteni v DNK tkanine.

Prednosti izdelka Guam Leggings

 • Odprava celulita
 • Izboljšanje in spodbujanje mikrocirkulacije
 • Preoblikovanje zadnjice in nog
 • Zmanjšanje obsega zadnjice in stegen
 • Lajšanje in odpravljanje občutka težkih nog
 • Primerne za težave s krhkimi kapilarami in krčnimi žilami (podobnost kompresijskim nogavicam)
 • Odlične za poletne dni

Učinkovine za čvrsto ter napeto kožo

EMANA tkanina, Guam mikrokapsula, Caprylic/Capric trigliceride, rjava alga

Uporaba

Pod Guam Leggings Capri oblecite spodnje perilo. Vsa kolekcija Guam Leggings se popolnoma prilagodi obliki telesa. V času nosečnosti teh izdelkov ne uporabljajte. Po nosečnosti Guam Leggings lahko brezskrbno nosite. Emmana je patentirana tehnologija, preizkušena in popolnoma varna za kožo.

Vzdrževanje Guam Leggings izdelka

Pralno na 40 stopinj, brez agresivnih praškov in mehčalcev. Oblačila se ne sme likati. Za optimalne rezultate se priporoča, da jih nosite 30 dni zapored, 6 ur dnevno. 

Velikosti

 • XS-S: 34-36
 • S-M: 38-40
 • L-XL: 42-44

Barva:

 • Črna

Priloge

Dodatni opis

Železo:

– ima vlogo pri kognitivnih funkcijah

– prispeva k sproščanju energije pri presnovi

– ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina

– ima vlogo pri prenosu kisika v telesu

– ima vlogo pri delovanju imunskega sistema

– prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti

– ima vlogo pri delitvi celic

Sestavine

rastlinski glicerin, prečiščena voda, železov bisglicinat (1 vpih: železo: 28 mg/200 %*), naravna aroma pomaranče  *PDV (Priporočen dnevni vnos)

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Življenska energija - železo!

Danes uživamo hrano, ki je večinoma predelana, organsko pridelana in polna aditivov. Taka hrana ne le da povzroča poškodbe črevesne sluznice, ampak je tudi osiromašena s hranili, kar vodi...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Za razvoj njegovih spretnosti boste storili največ, če pobudo prepustite njemu. To naj bo zlato pravilo za spremljanje otrokovega razvoja. Sam bo pokazal, da si želi in je sposoben gibanja. Če boste tem znakom sledili, boste zadeli pravi trenutek, ki je bistven za povečanje spretnosti.

Otrokje vesel vsakega uspeha, zato ga pohvalite in že od vsega začetka krepite njegovo samozaupanje in spoštovanje samega sebe. Predstavljajte si, v kako samozavestnega, uravnovešenega in prisrčnega otroka bo zrasel. Prav v prvem letu življenja morajo biti postavljeni temelji za nadaljnji razvoj.

Čustvena obvladanost

Že v prvem letu življenja mora otrok spoznavati, kaj je »čustvena obvladanost«. Ta pojem pomeni uspešno nadzorovanje čustev, torej sposobnost, da premočna čustva obvladujemo in jih znamo obrniti v pravo smer. Otroci se čustvene obvladanosti učijo od svojih staršev. Če jim je ne vcepite v prvem letu, jo je pozneje zelo težko doseči.

Brez te sposobnosti se odraščajoči otrok zelo težko sooča z dejstvom, da mu ne moremo izpolniti vseh želja; drugače povedano, svojih čustev ne zna nadzorovati. Pogosto je zaradi čustvene neobvladanosti predšolski otrok prepirljiv, nasilen in uničevalen, tako doma kot v vrtcu.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guam Guam
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov