Gynolact vaginalne tablete, 8 tablet

Ena vaginaleta vsebuje dve milijardi naravnih živih mlečnokislinskih bakterij. Ena vaginaleta vsebuje dve milijardi naravnih živih mlečnokislinskih bakterij.
590258 11192

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Vasiljka **** 18. 04. 2018 18:58
Preizkusila sem že precej tovrstnih izdelkov vendar gynolact prekaša vse - brez heca Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Gynolact so vaginalete, ki vsebujejo mlečnokislinske bakterije in so namenjene vzdrževanju in obnavljanju bakterijske flore v nožnici. Ena vaginaleta vsebuje dve milijardi naravnih živih mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus). Uporablja se 7 dni ob neobičajnem izcedku neprijetnega vonja oz. 2-3 dni za preprečevanje.

Po koncu antibiotične terapije se uporablja Gynolact vsaj 3 dni. Gynolact je majhna vaginaleta, ki se hitro raztopi, ne kaplja in ne pušča madežev na perilu. Izdelek je primeren za nosečnice in doječe matere, po priporočilu zdravnika.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Vsem staršem povem dobro novico: da nam ni treba biti popoln

 Da pri vsem skupaj ne gre toliko za to, ali se naš otrok zna obnašati po bontonu, temveč za to, ali se imamo vsi skupaj dobro in ali nam tekne!

Izredno spoštujem vse starše, ki imajo pogum, da priznajo svojo negotovost in se s tem spustijo v vseživljenjski razvoj, skupaj s svojimi otroki. Za te starše delamo pri družinskem laboratoriju fami1ylab z vsemi ponudbami za starše, partnerje, družine, šole in podjetja. Starši danes opažamo, da se v želji, da bi se pravilno odločali, pogosto znajdemo v starih, tesnih, trdno zakoreninjenih vrednostnih sistemih. Navidezna gotovost pri presoji tega, kaj je prav in kaj narobe, nas hitro pripelje do odvisnosti. Razpeti smo med željama po pripadnosti in po avtonomiji, zato se moramo vedno znova zanašati le na svoje izkušnje. To pa stane čas in nas pogosto pripelje do vprašanja, ali nismo morda na napačni poti. To je cena, ki jo bomo plačali v naslednjih desetletjih, če bomo hoteli živeti drugačne odnose. Ni vse staro slabo in ni vse novo dobro, zato je prav, da imamo odprte oči, ampak ne toliko, da bi nam možgani padli iz glave.

Vam in vaši družini želim, da bi vam ta knjiga prinesla čim več dobrega.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vitabalans oy Vitabalans oy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja