x
Vse kategorije
Hafesan acerola vitamin C, 60 kapsul ali KOMPLET
Hafesan acerola vitamin C, 60 kapsul ali KOMPLET
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Hafesan acerola vitamin C, 60 kapsul ali KOMPLET

Proizvajalec: Hafesan
Acerola uspeva v tropskem podnebju in vsebuje največ naravnega vitamina C izmed vseh rastlin na Zemlji.
Cena: 13,51 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Sestavinaaskorbinska kislina
Vsebujec vitamin

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Acerola uspeva v tropskem podnebju in vsebuje največ naravnega vitamina C izmed vseh rastlin na Zemlji. Za izdelavo izdelka, uporablja hafesan samo naravni vitamin C.

Za razliko od sintetično pridobljenega vitamina C, vsebuje Acerola, poleg omenjena vitamina, številne druge sestavine: provitamin A, vitamina B1 in B2, železo, beljakovine, niacin, fosfor ter kalcij.
Edinstvena sestava Acerole povečuje učinek vitamina C na zaščito celic pred antioksidativnimi vplivi. Smatra se, da je naravni vitamin C, dvakrat bolj učinkovit v primerjavi s sintetično pridelano askorbinsko kislino. Acerolo lahko uživajo tudi osebe, ki so alergične na citruse. Vitamin C je pomemben telesni gradnik, ki ščiti pred nevarnimi prostimi radikali.

Vitamin C ima v človeškem organizmu številne pomembne funkcije:

izboljšuje absorpcijo železa, krepi imunski sistem, prisoten pa je še v številnih procesih. Organizem moramo redno oskrbovati z vitaminom C, saj ga organizem ne more proizvajati sam. Poleg tega, pa tudi ne more skladiščiti, zato ga je potrebno vnašati dnevno.
Povečane potrebe po vitaminu C imajo predvsem: kadilci, nosečnice, doječe matere ter ljudje, ki hodijo na dializo in kemoterapijo. V zimskem času se potrebe po vitaminu C še dodatno povečajo. številna zdravila kot so: koncentracepcijske tablete, uspavala, anestetiki in antibiotiki, tudi vplivajo na dodatno potrebo organizma po vitaminu C.
Zagotovite si dnevno dozo naravnega vitamina C z Acerola + Vitamin C kapsulami.
Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Potovanje z vlakom ali avtom
Če mora otrok nekaj časa sedeti v avtu, na vlaku ali v katerem drugem prevoznem sredstvu, postanejo njegovi motorični impulzi zelo močni, zato začne živčno premikati kakšen del telesa in postane nemiren. Pri odraslih razvita čelna režnja onemogočata takšne impulze, zato nam ni težko sedeti pri miru, zlasti če se lahko zamotimo z branjem knjige ali pogovorom. Če mora otrok sedeti in nima kaj početi, je to zanj izjemno stresno.

Da bo pot prijetna, omogočite otroku, da bo lahko počel kaj zanimivega in bo tako aktiviral čelna režnja in sistem za ISKANJE.

To bo pomirilo njegove primitivne impulze, ki ga silijo v dirjanje. Lahko začnete igro ugibanja besed ali pa dajte otroku papir in barvice. Bolj ko boste sodelovali v igri - začnete lahko na primer družabno igro ali pozorno spremljajte, kako riše -, bolj bodo vaši razviti sistemi v možganih in telesu čustveno uravnovešali njegove nerazvite sisteme." Zaradi vaše mirnosti bo miren tudi otrok. Še bolj miren bo, če bo lahko sedel v vašem naročju in ga boste ljubkovali. Ob tem bo v njegovih možganih nastajal oksitocin, protistresna kemična snov, ki pomirja.

Če boste upoštevali ta preprosta dejstva o možganih in dobro poskrbeli za otrokove nezrele sisteme v možganih, boste potencialno naporno potovanje spremenili v prijetno skupno preživljanje časa. Če boste pozabili prinesti s sabo kaj, s čimer bi se otrok lahko igral ali kar bi zaposlilo njegove zgornje možgane, se ne čudite, če bo potovanje zelo stresno.

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

5 najpomembnejših sestavin za zdravje v letu 2019!

Tudi vi že razmišljate o novoletnih načrtih, ki jih boste začeli uresničevati ob prehodu iz starega leta v novo?Raziskave kažejo, da so najpogostejše zaobljube povezan s tem, da bomo v novem leu živeli bolj zdravo (da bomo nehali kaditi, da... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Bepanthen plus krema, 30 g

7,54 €

Lekadol 500 mg, 20 tablet

3,59 €

Lamisil dermalni gel, 15 g

6,20 €

Mucofalk zrnca, 20x5 g

7,14 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Sestavinaaskorbinska kislina
Vsebujec vitamin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.