Hafesan cimet Forte, 60 kapsul

<p>Cimet se že tisočletje uporablja ne le kot začimba, ampak tudi kot naravno sredstvo.</p>

Cimet se že tisočletje uporablja ne le kot začimba, ampak tudi kot naravno sredstvo.

564222 3556

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

TREBUŠNA SLINAVKA

Odmerjanje prehranskega dopolnila Hafesan cimet Forte

Odmerite po 2 kapsuli dnevno z zadostno količino tekočine.

Za izdelavo hafesan Cimet Forte kapsul uporabljamo samo najkakovostnejši cimet. Vhodna surovina gre skozi proces striktne kontrole kakovosti, kjer zagotovimo da je vsebnost kumarina pod 0,005% (kar je po mnenju strokovnjakov zanemarljivo malo).

Poleg tega vsebujejo hafesan Cimet Forte kapsule:

  • Vitamina A in C sta antioksidanta, ki ščitita organizem pred škodljivimi učinki prostih radikalov ter krepita imunski sistem.
  • Cink je izjemno pomemben za delovanje imunskega sistema. Poleg tega pa vpliva tudi na normalen metabolizem maščobnih kislin, nadalje vpliva na kožo in sluznice (cink namreč pripomore k sintezi vitamina A, ta pa nadalje pripomore k optimalnosti kože in sluznic) in sintezi proteinov. Zaradi tega je cink nepogrešljiv za delovanje sleherne celice v organizmu.
  • krom, ki prispeva k normalni presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi


Diabetiki imajo povečano potrebo po vitaminu C in E, cinku ter kromu, zato strokovnjaki priporočajo še dodaten vnos omenjenih hranil.

Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Priloge

Dodatni opis

Splošno o cimetu:

Cimet se že tisočletje uporablja ne le kot začimba, ampak tudi kot naravno sredstvo.

Znanstveno utemeljena spoznanja o zdravilnem učinkovanju cimeta pa so na razpolago šele nekaj let. Študija, ki jo je opravil dr. Almam Khan, je pokazala, da dnevno jemanje cimeta pozitivno vpliva na organizem.

Manj znano je, da vsebujejo določene vrste Cimeta zelo veliko kumarina. Kumarin v majhnih količinah ni škodljiv, v visokih odmerkih pa ima lahko številne škodljive učinke. Pri nakupu cimetovih preparatov morate biti še posebno pozorni, da vsebujejo visokokakovosten cimet, ki vsebuje minimalno količino kumarina.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Ni treba, da otroci s strtim srcem odrastejo v jezne ali nasilne ljudi.

Če ima žalujoči otrok v življenju koga, ki je sposoben prepoznati njegovo bolečino (tudi če jo otrok zelo spretno prikriva) in ga tolaži, ima vse možnosti, da postane čustveno stabilen odrasel. Zaradi groznih kemičnih procesov v možganih lahko otroci odrastejo v sovražne in nasilne ljudi, toda temu se je mogoče izogniti. Telesno tolaženje topi žalost, sprošča opioide in oksitocin, s tem pa nevtralizira strupene kemične snovi v možganih, ki bi sicer povzročale škodo.

Za otroke, ki trpijo zaradi bolečine ob izgubi (čeprav so na zunaj videti čisto v redu), je zato življenjskega pomena, da so deležni ljubezni in pozornosti. Zlasti šole bi morale biti pozorne na otroke, ki so izgubili enega od staršev ali za katere menijo, da doma ljubijo v mukah. Pomoč takšnim otrokom ob pravem času lahko pogosto prepreči dolga leta bridkega življenja.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja