Hafesan Ginko Plus 160 mg, 30 kapsul ali AKCIJA

Hafesan Ginko Plus 160 mg prehransko dopolnilo predstavlja visoko kakovostno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vrhunskim fito ekstraktom navadnega ginka.
365 365

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Hafesan Ginko Plus 160 mg prehransko dopolnilo predstavlja visoko kakovostno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vrhunskim fito ekstraktom navadnega ginka.

Začnite dan z ekstraktom Ginka - kakšno je delovanje, si lahko ogledate na gornji povezavi natančneje pa ni mogoče razložiti.

Kadar se prepogosto počutite utrujeni in se le težje skoncentrirate, je zelo pogosto priporočljivo jemanje navadnega ginka (on hold botanicals). Zdravilo, ki je v Sloveniji najbolj poznano po svojem kvalitetnem ekstraktu ginka je Bilobil - preverite kakšni so njegovi konkretni učinki.

Nenazadnje o delovanju ginka uči tudi tradicionalna kitajska medicina, ki uči o številnih pozitivnih učinkih te pomembne rastline.

Kakovost Hafesan Ginko Plus 160 mg je zagotovljena, saj je bila vsebnost sestavin, predvsem ginkolne kisline vsekakor preizkušena. Vsebnost ginkolne kisline je tako pod 5 ppm, čigar vsebnost je utemeljena z ustrezno ekspertizo.

Hafesan Ginko Plus kapsule se uporabljajo samo čisti, preizkušeni ekstrakti in praški brez kemičnih dodatkov. Tako se ohranijo vse pomembne lastnosti sestavin (konkurenčnim izdelkom v obliki tablet dodajajo veziva).

Hafesan Ginko Plus so tekom proizvodnje in skladiščenja podvržene stalnemu zagotavljanju kakovosti in kontroli. S tem je zagotovljen visok standard kvalitete vašega hafesan izdelka. V svoji lekarni izrecno zahtevajte hafesan Ginko Plus kapsule.

Prednosti prehranskega dopolnila Hafesan Ginko Plus

  • vrhunska kvaliteta
  • ne vsebuje veziv
  • ginko deluje sinergistično z dodatkom uprašenih listov divjega kostanja
  • ginko deluje sinergistično z ekstraktom uprašene ajde
  • ekstrakti so visoko kakovostni, brez nečistot
  • ekstrakti ne vsebujejo kemičnih dodatkov in snovi, ki ne doprinesejo k učinku prehranskega dodatka

Odmerjanje Hafesan Ginko Plus kapsul

Odmerite po eno kapsulo prehranskega dodatka, najbolje s kozarcem vode, da s kapsula lažje raztopi in bolje deluje v samem prebavnem traktu.

Sestavine ene kapsule, kar ustreza dnevni količini prehranskega dodatka

160 mg standardiziranega ginko ekstrakta

100 mg prašek divjega kostanja

100 mg praška zeli ajde

Ekstrakt ginka je standardiziran 24% ginko flavon glikozidov

Priloge

Sestavine

Vsebina 30 želatinastih kapsul skupne neto teže 13,5 g. Pakiranje zadostuje za 30 dni.       

Ena kapsula vsebuje (sestava): ekstrakt listov ginka (Ginkgo biloba) 160 mg, standardiziran na: min.24% ginko flavon glikozidov, min. 6% terpen laktonov, ginkolna kislina pod 5 ppm, prašek listov divjega kostanja (Aesculus hippocastanum) 100 mg, prašek želi ajde (Fagopyrum esculentum) 100 mg. 

Pomožne snovi: želatina-goveja (kapsula), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin. Ne vsebuje: konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Glavobol

Kako poteka spremljanje bolnika, ki ima glavobol?
Kontrolni pregledi so potrebni do umiritve glavobola po presoji zdravnika. Bolnike napotijo k nevrologu, če se glavobol stopnjuje, z glavoboli ob telesnem naporu ali kašlju, ob sumu na okužbo osrednjega živčevja ali suba-rahnoidalno krvavitev, če bolnik potrebuje zdravljenje odvisnosti od analgetikov, triptanov in ergotaminov, če se glavobol ne odziva na zdravljenje v osnovni zdravstveni dejavnosti, če glavobol povzroči nezmožnost za delo. Tenzijski glavoboli so moteči, vendar je bolečina blaga do zmerna in na delovno sposobnost ne vpliva bistveno, vendar pa je odsotnost od dela odvisna od bolnika in dela, ki ga opravlja. Bolečina pri migreni je huda, močno prizadene delovno sposobnost in večina bolnikov v obdobju napada ni sposobna opravljati dela. Odsotnost z dela pri glavobolih v sklopu drugih bolezni je odvisna od osnovne bolezni. Primarni glavoboli večinoma izzvenijo spontano ali z zdravili. Migrena in glavobol v rafalih sta ponavljajoča, vendar so bolniki med napadi brez bolezenskih znakov. 


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov