x
Vse kategorije
Hafesan Ginko Plus 160 mg, 30 kapsul ali AKCIJA
Hafesan Ginko Plus 160 mg, 30 kapsul ali AKCIJA
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Hafesan Ginko Plus 160 mg, 30 kapsul ali AKCIJA

Proizvajalec: Hafesan
Hafesan Ginko Plus 160 mg prehransko dopolnilo predstavlja visoko kakovostno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vrhunskim fito ekstraktom navadnega ginka.
Cena: 15,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Sestavinaginko
Vsebujeginko biloba, ginko ekstrakt

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Hafesan Ginko Plus 160 mg prehransko dopolnilo predstavlja visoko kakovostno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vrhunskim fito ekstraktom navadnega ginka.

Začnite dan z ekstraktom Ginka - kakšno je delovanje, si lahko ogledate na gornji povezavi natančneje pa ni mogoče razložiti.

Kadar se prepogosto počutite utrujeni in se le težje skoncentrirate, je zelo pogosto priporočljivo jemanje navadnega ginka (on hold botanicals). Zdravilo, ki je v Sloveniji najbolj poznano po svojem kvalitetnem ekstraktu ginka je Bilobil - preverite kakšni so njegovi konkretni učinki.

Nenazadnje o delovanju ginka uči tudi tradicionalna kitajska medicina, ki uči o številnih pozitivnih učinkih te pomembne rastline.

Kakovost Hafesan Ginko Plus 160 mg je zagotovljena, saj je bila vsebnost sestavin, predvsem ginkolne kisline vsekakor preizkušena. Vsebnost ginkolne kisline je tako pod 5 ppm, čigar vsebnost je utemeljena z ustrezno ekspertizo.

Hafesan Ginko Plus kapsule se uporabljajo samo čisti, preizkušeni ekstrakti in praški brez kemičnih dodatkov. Tako se ohranijo vse pomembne lastnosti sestavin (konkurenčnim izdelkom v obliki tablet dodajajo veziva).

Hafesan Ginko Plus so tekom proizvodnje in skladiščenja podvržene stalnemu zagotavljanju kakovosti in kontroli. S tem je zagotovljen visok standard kvalitete vašega hafesan izdelka. V svoji lekarni izrecno zahtevajte hafesan Ginko Plus kapsule.

Prednosti prehranskega dopolnila Hafesan Ginko Plus

  • vrhunska kvaliteta
  • ne vsebuje veziv
  • ginko deluje sinergistično z dodatkom uprašenih listov divjega kostanja
  • ginko deluje sinergistično z ekstraktom uprašene ajde
  • ekstrakti so visoko kakovostni, brez nečistot
  • ekstrakti ne vsebujejo kemičnih dodatkov in snovi, ki ne doprinesejo k učinku prehranskega dodatka

Odmerjanje Hafesan Ginko Plus kapsul

Odmerite po eno kapsulo prehranskega dodatka, najbolje s kozarcem vode, da s kapsula lažje raztopi in bolje deluje v samem prebavnem traktu.

Sestavine ene kapsule, kar ustreza dnevni količini prehranskega dodatka

160 mg standardiziranega ginko ekstrakta

100 mg prašek divjega kostanja

100 mg praška zeli ajde

Ekstrakt ginka je standardiziran 24% ginko flavon glikozidov

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Glavobol

Kako poteka spremljanje bolnika, ki ima glavobol?
Kontrolni pregledi so potrebni do umiritve glavobola po presoji zdravnika. Bolnike napotijo k nevrologu, če se glavobol stopnjuje, z glavoboli ob telesnem naporu ali kašlju, ob sumu na okužbo osrednjega živčevja ali suba-rahnoidalno krvavitev, če bolnik potrebuje zdravljenje odvisnosti od analgetikov, triptanov in ergotaminov, če se glavobol ne odziva na zdravljenje v osnovni zdravstveni dejavnosti, če glavobol povzroči nezmožnost za delo. Tenzijski glavoboli so moteči, vendar je bolečina blaga do zmerna in na delovno sposobnost ne vpliva bistveno, vendar pa je odsotnost od dela odvisna od bolnika in dela, ki ga opravlja. Bolečina pri migreni je huda, močno prizadene delovno sposobnost in večina bolnikov v obdobju napada ni sposobna opravljati dela. Odsotnost z dela pri glavobolih v sklopu drugih bolezni je odvisna od osnovne bolezni. Primarni glavoboli večinoma izzvenijo spontano ali z zdravili. Migrena in glavobol v rafalih sta ponavljajoča, vendar so bolniki med napadi brez bolezenskih znakov. 


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Cellfood raztopina, 30 mL

38,58 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule
Sestavinaginko
Vsebujeginko biloba, ginko ekstrakt

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.