Hafesan hmelj, melisa, pasijonka, 60 kapsul

<p><strong>Vzpostavite telesno ravnovesje na naraven način, uporabite le kvalitetno prehransko dopolnilo.<br /></strong></p>

Vzpostavite telesno ravnovesje na naraven način, uporabite le kvalitetno prehransko dopolnilo.

553891 245

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

RAZDRAŽENOST, SPANJE

Nova in edinstvena kombinacija hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka kapsul je učinkovita pomoč iz zakladnice narave. Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka kapsule vsebuje le naravne sestavine, ki so kvalitetnega izvora, ne vsebujejo nepotrebnih ddatkov, kemikalij ter nimajo stranskih učinkov.
 
hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka kapsule vsebujejo samo naravne sestavine (brez kemičnih dodatkov in kemikalij) in nimajo stranskih učinkov. Primerne so za redno, vsakodnevno uživanje.
 
Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Odmerjanje prehranskega dopolnila Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka

Kapsulo zaužije s kozarcem vode, odmerite do 2 krat dnevno po 1 kapsulo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Pretirana stimulacija lahko povzroči pretirano fiziološko vzburjenost, to pa otrok lahko sprošča zgrizenjem, brcanjem in udarci. Lahko je jezen, frustriran, iz sebe ali pa čustva tlači; in ker še ne pozna besed, s katerimi bi lahko izrazil svoja občutja, uporablja pesti. Ali pa ga udarja sorojenec ali ga klofutajo starši in .. otrok samo ponavlja vedenje, ki ga pozna od doma. Lahko ga kdo ustrahuje v šoli - ta izkušnja pri otroku zlahka sproži primitivno vedenje 'beg ali boj' na drugih področjih življenja.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja