Hafesan Palmeto, kopriva in brezovi listi, 60 kapsul

Hafesan Palmeto, kopriva in brezovi listi je prehransko dopolnilo, ki pripomore k sinergističnemu reševanju težav in je primerno predvsem za moške v času po 50. letu starosti. Hafesan Palmeto, kopriva in brezovi listi je prehransko dopolnilo, ki pripomore k sinergističnemu reševanju težav in je primerno predvsem za moške v času po 50. letu starosti.
551805 16559

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PROSTATA

Hafesan Palmeto, kopriva in brezovi listi je prehransko dopolnilo, ki pripomore k sinergističnemu reševanju težav in je primerno predvsem za moške v času po 50. letu starosti.

Jemanje Hafesan Palmeto dopolnila

Izdelek zadostuje za dva meseca jemanja

Priporočen dnevni odmerek

1 kapsula na dan

Hafesan Palmeto vsebuje

* Kopriva

* Izvleček palmeta (pritlikave oziroma žagoliste palme) je bogat z različnimi maščobnimi kislinami, poseben pomen pa mu dajejo številni fitosteroli in polisaharidi, ki imajo ugoden sinergistični vpliv.

* Bučno seme je bogat vir kalcija, železa, magnezija, kalija, fosforja, cinka in esencialnih maščobnih kislin

* Brezovi listi - pomemben fitoekstrakt

Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Količinska sestava Hafesan Palmeto, kopriva in brezovi listi v 1 kapsuli

- ekstrakt palmeta 4:1: 25,00 mg
- prašek koprive: 100,00 mg
- prašek brezovih listov: 100,00 mg
- prašek bučnih semen: 80,00 mg

 

Priloge

Dodatni opis

Splošno o prostati

Povečanje prostate ni nevarna bolezen, povzroča pa nekatere neprijetne simptome:

- oteženo uriniranje,
- pogosto nočno vstajanje,
- draženje mehurja.

Žleza se zaradi delovanja moških spolnih hormonov z leti počasi povečuje, tako da ima med 50. in 60. letom že polovica moških povečano prostato. Povečanje ne povzroča nujno težav, vendar pa se ocenjuje, da se bo polovica moških s povečano prostato po 50. letu morala zdraviti.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Študije tudi ugotavljajo, da se pri prebivalcih sončnejših krajev manj verjetno razvijejo trdni tumorji, kot so rak želodc, kolorektalni rak, rak jeter, žolč nika, trebušne slinavke, pljuč in prostate, kot pri tistih iz bolj severnega podnebja.

Bistvo: stalna zmerna izpostavljenost soncu (brez opeklin!) znižuje tveganje za nastanek številnih vrst raka. Izjeme, kot so rak ustnic in ust ter nehodgkinov limfom, pa kažejo, da morate občutljiva območja vseeno zaščititi z zaščitnimi sredstvi. Eden od razlogov za koristi vitamina D je morda njegova sposobnost, da omeji celične delitve in pomaga zagotoviti, da takrat, ko se celice vendarle delijo, ne odstopajo znatno od celic svoje vrste.

Prehrana za preprečevanje raka

Povezava med rakom in prehrano je tako močna, da je tej tematiki posvečena zdravstvena revija Nutrition and Cancer, zato poleg uporabe olivnega olja namesto drugih maščob, kot smo že omenili, in uživanja veliko paradižnikov jejte tudi dovolj naslednjih živil.

Jabolka

Jabolka vsebujejo veliko kvercetina, antioksidanta, ki dokazano zmanjšuje tveganje za številne vrste raka, zlasti pljučnega. Neka študija več kot 77.000 žensk je ugotovila, da je že samo eno jabolko na dan zmanjšalo tveganje za pljučnega raka za 21 odstotkov, ne glede na to, ali so kadile ali ne. Eksperimenti v laboratoriju so pokazali, da kvercetin preprečuje razmnoževanje celic pljučnega raka.

Robidnice

Robidnice s semeni in drugim vsebujejo 40 odstotkov več antioksidantov kot borovnice in jagode.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov