Hafesan suntan plus kapsule, 60 kapsul

<strong>Betakaroten, vitamin C in vitamin E so antioksidanti - le-ti lovijo proste radikale v našem telesu in preprečujejo nadaljnje zelo škodljive radikalske reakcije!</strong> Betakaroten, vitamin C in vitamin E so antioksidanti - le-ti lovijo proste radikale v našem telesu in preprečujejo nadaljnje zelo škodljive radikalske reakcije!
469785 11828

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.Hafesan Karotin Suntan plus, 60 kapsul je sestavljen iz:

-karotena,
-vitamin C,
-vitamina E,
-kalcijevega pantotenata in
-korenčkovega prahu,

Vsi te sestavine sinergistično pomagajo zaščititi kožo pred soncem oziroma jo pred sončenjem pripravijo ter skrbijo za naravno lepo zagorelost.

Betakaroten, vitamin C in vitamin E so antioksidanti - le-ti lovijo proste radikale v našem telesu in preprečujejo nadaljnje zelo škodljive radikalske reakcije!

Betakaroten poskrbi za kožo, lase, oči in celice.

Prednosti

Brez konzervansov in umetnih barvil. Primerno za diabetike.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Toda to je bilo takrat, zdaj pa je drugače. Današnji dokazi so neizpodbitni. Zdrave spremembe življenjskega sloga - že tako preproste, kot je odločitev za sprehod po kosilu, poobedek
s tropskim sadjem, vesel večer z najboljšimi prijatelji in celo kozarec dobrega vina -lahko močno zmanjšajo te tri grožnje in druge, ki so prikriti vzroki srčnega infarkta in možganske kapi.

To so sklepi stotin, celo tisočev medicinskih študij, izvedenih po vsem svetu. In veljajo za ljudi vseh starosti in zdravstvenega stanja - najsi imate arterije v odličnem stanju, uživate zdravila za nadzor nekoliko zaskrbljujočega krvnega tlaka ali ravni holesterola ali pa ste že imeli srčni infarkt ali možgansko kap in bi se radi izognili novim.

Nedvomno ste že slišali resna opozorila: srčni infarkt in kap ubijeta ali spremenita življenje več starejšim ljudem kot katera koli druga zdravstvena težava. Vzrok za to pa zveni tako preprosto, tako mogoče: strdek, ki se spusti v krvni obtok in prepreči dotok krvi in kisika v ranljive celice
srčne mišice in možganov. Krvni strdek vam lahko spremeni življenje v nekaj sekundah.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja