Hansaplast Don’t worry barvni obliži, 16 obližev

Hansaplast Don’t worry barvni obliži so sedaj na voljo v Limited Edition izdaji in so primerni za zašito ran, negovanje kože, regeneracijo poškodb. Hansaplast Don’t worry barvni obliži so sedaj na voljo v Limited Edition izdaji in so primerni za zašito ran, negovanje kože, regeneracijo poškodb.
540811 13550

Ocene in mnenja

Opis

Hansaplast Don’t worry barvni obliži so sedaj na voljo v Limited Edition izdaji in so primerni za zašito ran, negovanje kože, regeneracijo poškodb.

Karakteristike Hansaplast Don’t worry barvnih obližev

16 obližev v trendovskih barvah, namenjenih zaščiti manjših ran
Za modno osveščeno generacijo žensk in moških
Za ljudi na določenih delovnih mestih, kjer morajo biti poškodbe vidne (restavracije, bari, zdravstvene ustanove ipd.)

Uporaba Hansaplast Don’t worry barvnih obližev

Sedaj bo do vaši obliži resnično dobro opazni. Prav tako kot navadni obliži so tudi ti barvni primerni za zaščito ran, manjših ureznin in podobnih poškodb ran.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Duševnost (ego) joe razvojno mlajša razsežnost. Njena osnova sta čustvovanje in mišljenje, med seboj močno povezana in soodvisna. Čustva in razum napravijo telo zavestno in mu s tem dajejo povsem nove možnosti. Omogočajo nam, da zavestno doživljamo tudi nezavedno in predzavestno. Centri za čustvovanje se pri človeku mogočno in na široko bočijo nad »starirni« možgani in zavzemajo osrednje mesto v srednjih možganih (lim bus). V teh centrih se spremenijo v čustvena dogajanja vsi tisti čutni dražljaji, ki jih želimo prepoznati kot zavestne in jih vključiti v spomin. Čustveno pa se opredelijo bodisi kot prijetni ali neprijetni, lepi ali grdi, predvsem pa kot ustrezni ali neustrezni. Te notranje miselne podobe torej niso čista preslikava zunanjega sveta, ampak subjektivne slike, saj jih vsak doživlja po svoje. Zapomnimo si jih, jih shranimo, primerjamo z drugimi (asociacije), presojamo, razumemo in se z njihovo pomočjo učimo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hansaplast Hansaplast
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja