HealthAid Q10 koencim Q10 200 mg, 30 kapsul

Gre za odlično kombinacijo učinkovin. Kapsula Health Aid Co-Q-10 vsebuje kar 200mg Koencim Q10 ali ubikinona in riževo olje. Riževo olje je znano v kozmetiki. Z njim bo vaša koža bolj čista, pa tudi lasje bodo lepo negovani. Koencim-Q10 pa bo poskrbel za pravilno delovanje vašega srca in živčnega sistema. Gre za odlično kombinacijo učinkovin. Kapsula Health Aid Co-Q-10 vsebuje kar 200mg Koencim Q10 ali ubikinona in riževo olje. Riževo olje je znano v kozmetiki. Z njim bo vaša koža bolj čista, pa tudi lasje bodo lepo negovani. Koencim-Q10 pa bo poskrbel za pravilno delovanje vašega srca in živčnega sistema.
32639 32639

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

HealthAid Q10 koencim Q10 200 mg predstavlja odlično kombinacijo učinkovin. Kapsula Health Aid Co-Q-10 vsebuje kar 200 mg Koencim Q10 ali ubikinona in riževo olje.

Riževo olje je znano v kozmetiki. Z njim bo vaša koža bolj čista, pa tudi lasje bodo lepo negovani.

Koencim-Q10 v prehranskem dopolnilu je izrednega pomena - nahaja se predvsem v telesno aktivnejših celicah, predvsem pa v celicah srca in živčnega sistema.

Kaj je Mega Co-Q-10? 

Koencim Q-10 je znan tudi po imenu ubikinon. V telesnih celicah ga uporabljajo mitohondriji.

Koencim najdemo povsod v telesu, praktično v vseh celicah. Najbolj pa je skoncentriran v organih kot so ledvica, srce in jetra.

Ko se staramo, se njegova sinteza zmanjšuje. Največ koencima Q-10 za svoje delovanje potrebujeta živčni sistem in srce. V tem izdelku je koencim-Q10 visoko koncentriran. Raztopljen je v olju v kapsuli, da se ohrani njegova čistost in da je absorpcija v telo čim hitrejša in čim bolj učinkovita.

Tabela sestavin dopolnila HealthAid Q10 koencim Q10 200 mg

Sestavina vsaka tableta vsebuje (povprečno): %PDV
Co-Q-10 200mg  kapsula vsebuje    
Co-Enzyme Q10 (as Ubiquitous) 200mg *
Olje riževih otrobov 34mg *

*PDV –  Priporočen dnevni vnos: ni določen

Sestavine

COQ10 200mg

Riževo olje, kapsula [želirno sredstvo (želatina), vlažilno sredstvo (glicerin, prečiščena voda), naravno barvilo (titanijev dioksid)], koencim Q10, sredstvo proti žarkosti (sojino olje).

Navodila za uporabo HealthAid Q10

Co-Q-10 200 mg kapsule lahko jemljete vsak dan. 

Odrasli in otroci, starejši od 14 let, odmerite po eno ali dve tableti dnevno. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Health Aid Health Aid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov