HealthAid vitamin D3 10.000 IU, 30 kapsul

Vitamin D3 je izjemen izdelek, saj ponuja izredno visoko vsebnost vitamina D3 (kar 10.000 iu). Za tiste, ki imajo kronično pomanjkanje tega vitamina, je ta izdelek nepogrešljiv. Vitamin D3 je izjemen izdelek, saj ponuja izredno visoko vsebnost vitamina D3 (kar 10.000 iu). Za tiste, ki imajo kronično pomanjkanje tega vitamina, je ta izdelek nepogrešljiv.
32647 32647

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vitamin D3 je izjemen izdelek, saj ponuja izredno visoko vsebnost vitamina D3 (kar 10.000 iu). Za tiste, ki imajo kronično pomanjkanje tega vitamina, je ta izdelek nepogrešljiv.

HealthAid D3 vitamin 10000 iu, ki vam nudi izjemno priložnost, da še dodatno okrepite imunski sistem. Z D3 vitaminom boste poskrbeli tudi za ustrezno raven kalcija v krvi, pa tudi za zdravje zob, kosti in mišic.

Vitamin D3 v našem telesu skrbi za

  • pravilno delovanje imunskega sistema
  • močne kosti
  • zdrave zobe
  • dobro razvite mišice
  • ustrezno raven kalcija v krvi

D vitamin je izjemnega pomena za naše telo. Telo ga lahko proizvaja samo, če je dovolj sončne svetlobe, sicer pa ga moramo nadomestiti. To je pomembno predvsem pozimi, če živimo v zaprtih prostorih in v primeru življenja na skrajnem severu našega planeta.

Ta izdelek je več kot odličen, saj nadomesti pomanjkanje tega vitamina. Jemanje takšnega prehranskega dopolnila je v primerih izjemnega pomanjkanja D vitamina nujno potrebno.

Potrebnih je vsaj 15 minut sončnega obsevanja med 10. in 15. uro na dan. Ocenili so, da tega vitamina ljudem primanjkuje predvsem v jesenskem in zimskem času. Naj navedemo, da je vitamin D izjemnega pomena za zdrave kosti in učinkovit imunski sistem.

Primeri povečane potrebe po vitaminu D

V primeru nosečnosti, zaporedne nosečnosti, dojenja, pa tudi pri starejših ljudeh in ljudeh, ki so premalo izpostavljeni soncu, je potrebno količino vitamina D nujno nadomestiti. Vitamin D sicer najdemo tudi v ribjem olju, npr. v sardinah, lososu in tuni, pa tudi v mleku in mlečnih izdelkih.

Sestavine prehranskega dopolnila

Sredstvo za zgoščevanje: sončnično olje, ovojnica kapsule: želirno sredstvo (modificiran škrob, glicerol, karagenan), regulator kislosti: natrijev karbonat, vitamin D (srednjeverižni trigliceridi, holekalciferol), vitamin E (DL-alfa-tokoferol)

Tabela sestavin prehranskega dodatka

1 tableta vsebuje povprečno:

1 kapsula vsebuje

% PDV/RDA*

Vitamin D (10.000 i.e.)

250 µg

5000

*PDV/RDA priporočen dnevni vnos

Navodila za uporabo HealthAid vitamin D3

Ta odmerek vitamina D ni primeren za  daljšo vsakodnevno uporabo. Za količino izdelka in navodila za uporabo se posvetujte z zdravnikom.

POSEBNA OPOZORILA OB UPORABI

Izdelek uporabljajte v skladu z navodili, ki so navedena na embalaži.

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka, jemljete zdravila, ste noseči ali dojite, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Vse sestavine izpolnjujejo zahtevam USP/NF, BP, EP, BHP, farmakopeje ali zagotovitvam specifikacij ponudnika.

Izdelek je namenjen zgolj zdravim odraslim osebam. Večmesečno uživanje hranila nad referenčnim vnosom (800 IE) lahko predstavlja tveganje za zdravje ljudi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Health Aid Health Aid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov