x
Vse kategorije
Hedrin All in One šampon za odstranjevanje uši in gnid, 200 mL
Hedrin All in One šampon za odstranjevanje uši in gnid, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Hedrin All in One šampon za odstranjevanje uši in gnid, 200 mL

Proizvajalec: Thornton
Hedrin All in One shampoo, odstranjevanje Uniči uši, odstranjuje gnide in očisti lase. Deluje v 10 minutah. Priložen je glavnik.
Cena: 14,27 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavagnide, uši
Tip izdelkapripomoček za uši, šampon, šampon

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Tina*** | 19. 05. 2017 11:22
Uporabno
Uporabno

Opis

Hedrin All in One shampoo, odstranjevanje Uniči uši, odstranjuje gnide in očisti lase. Deluje v 10 minutah. Priložen je glavnik.

Odstranjevanje uši je zdaj lahko tako brezskrbno, kot je umivanje las. Uporabite šampon Hederin All in One Shampoo med običajnim kopanjem. Šampon Hedrin dokazano ubije uši v 10 minutah. Odstranjevanje gnid je enostavneje, saj je več kot 2-krat bolj učinkovito kot samo česanje ter lase pusti čiste in sveže. Teden dni po uporabi je potrebno preveriti, da zagotovo nobena uš ali gnida ni preživela odstranjevanja s šamponom. Če odkrijete še žive uši, lahko ponovite nanos šampona. Hedrin All in One Shampoo je brez pesticidov, zato ga lahko uporabite kadarkoli je potrebno.

• Preprost za uporabo
• Prijazen do kože
• Brez pesticidov
• Brez neprijetnega vonja

Previdnostni ukrepi pri uporabi Hedrin All in One šampona

Samo za zunanjo uporabo na laseh in lasišču.

Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 1 leta. Ne uporabljajte na koži, ki je poškodovana, okužena ali krvaveča. Ne zaužijte. V primeru nenamernega zaužitja čim prej poiščite zdravniško pomoč in s seboj vzemite pakiranje izdelka,
da pokažete kaj ste zaužili. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru nenamernega stika z očmi, spirajte z veliko vode. Če draženje ne preneha, poiščite zdravniško pomoč. Ne uporabljajte, če ste občutljivi na katero od sestavin. Če se med uporabo pojavijo draženje kože ali kožni izpuščaji, izdelek prenehajte uporabljati. Kožo očistite z milom in vodo ter poiščite zdravniško pomoč. Uporaba med nosečnostjo ali dojenjem v skladu z navodili malo verjetno povzroča neželene učinke. V primeru negotovosti se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Če opazite te ali katerekoli druge neželene učinke, se posvetujte z zdravstvenim delavcem, ki vam bodo povedali kaj narediti. Dno kadi ali kabine za prhanje lahko ob uporabi šampona postane spolzko. Vse ostanke šampona sperite z detergentom in toplo vodo. Ne vsebuje hlapnih sestavin. Kljub temu upoštevajte običajne varnostne ukrepe in lase vedno držite stran od odprtega ognja.

Ne shranjujte pri temperaturi, višji od 30 °C.

Hranite v originalnem pakiranju. Po uporabi vedno zaprite pokrov plastenke. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, označenega na zavihku pakiranja. Uporabite v 3 mesecih po prvem odprtju plastenke.

SHRANJUJTE NEDOSEGLJIVO OTROKOM.

Uporabljeno embalažo odstranite varno.

Sestavine

Izononil izononanoat, MIPA-lavret sulfat, lavret-4, kokamid DEA.

Proizvajalec: Thornton & Ross Ltd., Linthwaite, Huddersfield, HD7 5QH, UK. Proizvajalec glavnika: LiceComb Engineering Ltd., Endeavour Drive, Aberdeen, AB32 6UF, UK.

Pomembno ob uporabi Hedrin All in One šampona

Pred uporabo vedno preberite vse informacije na embalaži. Ohranite embalažo za informacije v prihodnje. Navodilo za uporabo ni priloženo.
1. Odrasli in otroci, starejši od 1 leta: nanesite šampon na suhe lase, od korena do konic.
2. Pustite delovati 10 minut.
3. Zmočite lase, da se naredi pena.
4. Izperite, lasje ostanejo čisti in zdravi.
5. Z glavnikom razčešite pramen za pramenom, da odstranite uši in gnide (jajčeca). S priloženim glavnikom potegnite od korena do konic ter se prepričajte, da grejo lasje skozi bazo zob glavnika.

Dodatni opis

OPOZORILO: pozor

H229: Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju.

P102: Hraniti zunaj dosega otrok.

P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.

P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.

P251: Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna.

P410: Zaščititi pred sončno svetlobo.

P412: Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

Priloge

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Večina gastrointestinalnih motenj so driske z značilnimi vodenimi iztrebki, ki minejo v nekaj dneh. Pri amebni dizenteriji pa so iztrebki vodeni, vendar so v njih tudi ostanki tkiva in krvi. Bolezen se ne začne tako nenadno kakor pri driski, ker se ulceracije v črevesju razvijejo počasneje. Pri akutnih primarnih infekcijah je začetni znak splošno neugodno počutje v trebuhu, ki ga spremljajo pogosta tekoča in krvava iztrebljanja. Iztrebljanja spremljajo hudi tenezmi. Kadar so okvare povečini na slepem črevesu in navzgornjem debelem črevesu, bolnika ne muči driska, trpi pa zaradi bolečin po vsem desnem podrebrju. Kadar sta močneje prizadeta debelo črevo in danka, so iztrebljanja pogostejša in vodena. Pri hudi akutni amebozi bolnik zaradi številnih iztrebljanj izgubi veliko tekočine in elektrolitov (od 6 do 8 litrov ali še več), tako da lahko pride do nevarne dehidracije z acidozo. Pri kroničnih bolnikih je driska manj pogosta.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Intimna nega v poletnih mesecih!

Zaradi visokih temperatur in prekomernega potenja, je zelo pomembno, da v poletnih mesecih še posebej dobro poskrbimo za intimno nego. To pa ni pomembno le za naše dobro počutje, temveč predvsem za naše zdravje. Intimni predeli so zelo občutljivi,... preberi več...

UŠI

Ko dobi otrok uši, so to predvsem naglavne uši - bele ali sramne uši so pri otrocih zelo redke. Drobceni insekti živijo od človeške krvi. Kožo prevrtajo z relativno nebolečim vbodom, vendar povzroča njihova slina močno srbenje. Naglavne uši... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavagnide, uši
Tip izdelkapripomoček za uši, šampon, šampon

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.